ТОП-100 українських підприємців, які працюють під час війни

Зараз українська держава переживає складні часи, триває війна з РФ, але не дивлячись ні на що, українські підприємці продовжують тримати економічний фронт і сьогодні до Вашої уваги пропонуємо рубрику: “ТОП-100 українських підприємців, які працюють під час війни”

1. Анастасия Гергель – КОРОЛЕВА БЛОНДУ МІСТА ДНІПРО

Анастасия Гергель - КОРОЛЕВА БЛОНДУ МІСТА ДНІПРО

“Мене звуть Анастасія, мені 30 років, я топовий майстер міста Дніпро. Засновник торгової марки Gergelcolor. Дикий фанат своєї справи!

Мій досвід у цій сфері понад 15 років, і я роблю офігені блонди!

Працюю я з 9 класу школи без перерв. Я пройшла шалену кількість навчань у найкращих майстрів (Спартак, Литвинова, Пінес, Хонін, Дорофєєва, Воронцова…). Я пофарбувала шалену кількість клієнтів!

Моя мета була завжди – підняти престиж професії і я думаю, у мене це вийшло. Я починала з чоловічої стрижки за 27 грн., зараз моє фарбування коштує близько 5-7 тис грн.

Я мила фольгу. Я безкоштовно стригла та фарбувала, щоб напрацювати досвід. Я реально пахала, тому що я розуміла знання знаннями, а все пізнається в практиці.

Мої кольорові маски та шампуні – це продукт АВТОРСЬКИЙ, створений мною, відомим колористом, котрий щодня працює майстром. Я практик і краще знаю, що необхідно волоссю. Мою продукцію полюбила вся Україна, я домогаю дівчинам економити на похід у салон краси та мати гарне волосся. Також моя продукція допомагає виправити невдалий похід до майстра.

Я постійно навчаюсь і мене люблять за мою чесність та відкритість. На моїй строрінці в Інстаграм: @gergelstyle (де у мене 23 тис. читачів) я постійно роблю розбір косметики та відкриваю дівчатам очі на те, що слід купувати, від чого реально буде ефект, а що краще просто викинути.

Багато хто запитає, як досягти успіху у цій сфері… Хочете успіху – багато працюйте та працюйте якісно!

Довідки за телефоном: +38(067)118-45-00.

2.  Аліна Пігун – засновниця салону “MmM Beauty”

“Моя історія розпочалася у період війни. Неймовірно важко розуміти, що ти не можеш ніяк повпливати на ситуацію, яка склалася на твоїй рідній землі. Щоденно читаючи новини, я відчувала гостре бажання зробити щось на користь своєї держави, адже я – українка, я не можу стояти осторонь. І я обрала для себе варіант, завдяки якому я б могла допомагати економічній сфері України через робочі місця та податки. Я хочу дати нашим людям можливість перезавантаження, адже психологічний стан усіх українців зараз у великому напруженні. Тому в кожної людини повинно бути місце, де вони наповнюються енергією, вимикають погані думки і просто розчиняються у своїх мріях, хоч і тимчасово. Це так потрібно у наш час, щоб з новими силами воювати кожному на своєму фронті. Звичайно, що ризики великі, адже економічна ситуація нестабільна, ускладнений імпорт товарів, неможливість довгострокового планування через війну, але після нашої Перемоги ці ризики усунуться, і моє бажання бути тією, яка приносить користь хоча б через економічну сферу є більшим.

Ми живемо у непростий час. Останні роки видались досить напруженими для людей усіх професій. Спочатку наше суспільство зустрілося із хворобою під назвою Covid-19: ми вчилися жити на безпечній відстані, отримувати послуги, працювати і пересуватися, дотримуючись певних правил та рекомендацій. Сьогодні у нас війна, яка сколихнула кожного українця, приводить до розпачу і жахає невідомістю. Виховання дітей зараз стає у рази важче, адже пріоритети змінилися, кожен думає, що буде завтра і чи буде воно? Дівчаткам потрібен приклад, якою повинна бути жінка, як виглядати та поводити себе у суспільстві. Тому унікальність мого закладу полягає у тому, що поки батьки будуть отримувати послуги наших майстрів, вони можуть не хвилюватися за своїх доньок. Адже вони у цей час будуть отримувати новий досвід та знання у сфері б’юті індустрії, соціальної комунікації, формувати відчуття смаку та культури естетики.

Також найближчому майбутньому ми плануємо реалізувати два проекти, які будуть спрямовані на підтримку дітей та покращення соціальної та економічної сфери населення України” – поділилася засновниця.

Адреса: Київ, вул. Юрія Кондратюка, 5; секція, 6
Запис за тел.: ‪+380 98 154 0729
Детальніше: https://www.instagram.com/mmm_beauty_salon/

3. Дарина Дем’яненко

Дарина Дем'яненко

“Я логопед-дефектолог з додатковою спеціалізацією нейропсихолог у другому поколінні. Саме завдяки високому професіоналізму моєї мами, я вирішила продовжувати її справу. Ще навчаючись у столичній гімназії ім М. П. Драгоманова, я написала та захистила науково-дослідницьку роботу в МАН України стосовно рівнів загального недорозвитку мовлення у дітей, на основі якої отримала позачергове запрошення на навчання у Національний Педагогічний Університет.

З того моменту і розпочався мій шлях у логопедії.

У 2014 році моєю родиною у Києві була заснована перша логостудія «Моя Мова». Це надзвичайний простір, де впродовж майже 8 років надається якісна корекційна допомога дітям з порушеннями мовлення, та сім’ям дітей з особливими освітніми потребами. За цей період відбулися тисячі занять та сотні консультацій. Ми дуже вдячні всім нашим клієнтам за високий рівень довіри. З 2016 року на базі логостудії «Моя Мова» створився освітній проєкт задля обміном досвіду та підтримки корекційних педагогів – “Logopractic”. Сьогодні, понад 1600 спеціалістів вже реалізують наші принципи корекційної роботи в багатьох куточках України та користуються нашими посібниками.

З початку повномасштабного вторгнення у нашу державу до нас надійшли сотні запитів на логопедичну допомогу в корекції заїкання. Ми проводили безкоштовні консультації та групові заняття для діток-переселенців, працювали онлайн з нашими людьми закордоном, створювали цікаві завдання для усіх бажаючих, записали навчальні курси для колег. Війна не змусила нас зупинитися. Ми продовжули данатити на ЗСУ, створювати та допомогати, навіть коли тимчасово мусили покинути рідний дім.

Я не виїжджала за кордон, навіть за межі Київської області. Коли я приїхала у маленьке містечко Кагарлик я вирішила робите те, що вмію найкраще. Так, в період війни з’явилася ще одна філія логостудії «Моя Мова», де вже отримують допомогу 40 дітей, та мають змогу працювати та спонсорувати наших героїв ще 4 фахівці.

Ми, тендітні жінки-педагоги, працюємо та будемо працювати не покладаючи рук, щоб наша армія отримувала від нас щомісячну фінансову підтримку та задля пришвидшення нашої Перемоги!” – ділиться фахівець.

Детальніше: https://www.moyamova.com/
https://www.instagram.com/demianenko_logoped/

4. Салон “Space26”

Салон

“Все розпочалося ще з дитинства. Я завжди знала що пов’яжу своє життя з б’юті сферою, знала що в майбутньому буду  «перукарем» для моїх мрій має  настати  свій час.

Щоб стати професійним майстром потрібно дійсно багато часу та постійно здобувати нові знання . Тому за моєю спиною велика кількість пройдених майстер-класів від безкоштовних до декілька сотень $. Я люблю вивчати нову інформацію, це дає поштовх діяти та не зупинятися.

Салон Space26 відкрила в період пандемії , ризики були величезні, але відступати назад не було сенсу” – розповідає засновниця.

Унікальність  Space26 в тому що тут зібралися абсолютно різні люди, з різними поглядами на життя, але з однаковою місією- робити людей трішки щасливішими.

Послуги : складне фарбування та моделювання брів. Стрижка волосся та експрес догляд для волосся, укладка та макіяж всього за 50 хв. Салон направлений на складні техніки  фарбування.

Ще однією унікальність є онлайн-запис в салоні краси економить безцінний час клієнта, витрачений на дзвінки, очікування в черзі та з’ясування вільних дат. Клієнт може зареєструватися у  салоні в будь-який час доби за 2 хвилини, також йому автоматично надсилається SMS-повідомлення із нагадуванням.

Салон Space26 призначений  для  людей які проживають в Києві та околицях, вони надають високоякісні  послуги по догляду за волоссям, шкірою та обличчям.

Адреса: вул. Саксаганского 26/26.

Детальна геолокація:
https://goo.gl/maps/vXw2T8uJX22KGu3x5

Номер для зв’язку: +38 0 (97) 709 34 82

5. Діана Чернявська (Keratin guru)

Діана Чернявська (Keratin guru)

“Мене звуть Діана Чернявська, я перукар – тритментолог, викладач, переможець чемпіонату України. Запрошую Вас на процедури відновлення волосся: КЕРАТИН, БОТОКС, БІКСИПЛПЛАСТІЯ, НАНОПЛАСТИКА І ХОЛОДНЕ ВІДНОВЛЕННЯ ВОЛОССЯ. Перед процедурою, виконується, ДІАГНОСТИКА ВАШОГО ВОЛОССЯ. Також у мене можна підстригти кінчики, зробити полірування волосся, а також придбати домашній догляд, який підбирається індивідуально, як online, так і особисто в студії.

Навчання процедур з “0”. Якість, гарантія, доступні ціни! Репутацію підтверджують понад 5000 задоволених клієнтів. Стаж роботи 11 років” – ділиться майстер.

Адреса: Київ, Печерськ, метро Либідська, бульвар Дружби Народів, 5
Запис за телефоном: 0675774768
Або в Direct: https://www.instagram.com/diana.keratin.botox/

6. Олександра Басалик 

Басалик Олександра

Майстер з перманентного макіяжу. Її шлях розпочався менше року тому, але талант та плідна праця зробили майстра справжнім професіоналом. Здобувши титули чемпіона України з перманентного макіяжу та призера міжнародних чемпіонатів, відкрила власну студію красу у воєнний час у серці Києва!

Володіє усіма найпопулярнішими техніками перманентного макіяжу та мікроблейдингу! Проводить навчання з перманентного макіяжу та видалення татуажу.

Економічна підтримка країни та створення краси для сотень задоволених жінок – справжнє призвання Олександри!

Кажи «так» своїм мріям! Разом до перемоги!

Детальніше: https://www.instagram.com/aleksa.basalyk_pmu/

7. Надія Голоскова 

Надія Голоскова

Колорист- стиліст . Розпочинала свої кроки в б’юті сфері у власному салоні краси в м. Львів 2014 році. Згодом колористика поглинула як на наука, співпрацювала з багатьма технологами розробляючи безпечні техніки для волосся . Одною з таких є SoftRoot (унікальне поєднання тону кореня з тоном по довжині).

Входить до складу групи стилістів Fashion Week з 2019 року.

В м. Київ має свою студію для індивідуального прийому на фарбування волосся і навчання .

З першого дня війни приймала участь у благодійних зборах, а також вела прийоми у м. Львів створюючи настрій нашим дівчатам, які залишались в Україні, бо “Краса – то Наша сила”!

Адреса: Київ, вул. Ямська, 35
(Прийом за попереднім записом)

Детальніше: https://www.instagram.com/colorist.hair.kiev/

8. Ольга Неділько

Ольга Неділько

“Історія мого бренду почалася у 2019 році, 14 лютого, коли я йдучи у справах неподалік своєї домівки чомусь вирішую, що хочу створити бантики. До того часу я вела з чоловіком віконно-дверний бізнес, і тут несподіване бажання: просто створити бантики, не для донечки, не для себе, а просто створити.

Ще тоді, в 2019 році я назвала свій магазин прикрас для волосся Lady_in_red_hm. Таку назву я вирішила надати своєму магазину не просто так. Це не про леді в червоному, це не про леді жінку. Це про жіночу красу, про неперевершено красиву жіночу постать. Саме в пісні Lady in red, Кріс де Бург співає про цю жіночу красу і саме ці слова з  його пісні торкнулися моєї душі. Я співала цю пісню, коли навчалася в університеті, англійською, співала ще в одному місті, але переклад прочитала тільки в 2019. Вже пізніше я роздрукувала візитки, створила логотип, і ще декілька магазинів в інтернеті.  Саме бренд було створено в 2019 році. Багато хто мені казав тоді :” Ой, Ольчик, та то хоббі”, але віра в себе була і є величезною, я завжди знала, що створювання прикрас буде справою мого життя. Зараз я не уявляю себе в свого життя без прикрас. Я не можу описати словами свою любов до прикрас, які я створюю.

Моя місія – це одягнути весь світ в українські прикраси!” – розповідає засновниця “Lady in red”.

Унікальність ТМ в тому, що по-перше всі прикраси магазину – це ручна робота, без виключень, по-друге: це те, що прикраси унікальні, по-третє: прикраси дуже якісні.

В асортименті: бантики, заколки, обручі.

Детальніше: https://www.instagram.com/lady_in_red_hm/

ladyinred.com.ua

9. Людмила Тарасенко

Людмила Тарасенко

“Ще з дитинства мама з бабусею привили мені любов до вишивання. Коли в підлітковому віці я почала шукати себе і думати над улюбленою справою, я знала, що хочу робити людей ще красивішими та щасливішими. В той час, в 2014 році, відбувались жахливі події і я усвідомила, що вишиванка це не просто одяг, це наша культура, це наш генетичний код, історія, це – ми. І що ж може зробити українця ще гарнішим, як не вишиванка. Так, в 2015 році я відкрила свій магазинчик, який згодом виріс у мій бренд «Ukrainion_fashion».

Мої кравчині вкладають душу в свою справу, та вишивають з любов’ю, також я завжди стараюсь знаходити підхід до кожного клієна та максимально допомогти з вибором. Мій інстаграм – це не тільки вишиванка, це я і те що я люблю, тобто моя справа, тому я стараюсь бути самою собою і показувати на своєму прикладі, що вишиванка це не просто одяг на свято, а це наша прикраса на кожен день.

Наш одяг для всіх, хто небайдужий до подій в Україні, та може назвати себе українцем.

Я завжди в процесі розвитку, тому на майбутнє планую збільшувати свою команду, покращувати сторінку та переходити на інші платформи продажу.

Одягай вишиванку та підтримай українську символіку. Нехай увесь світ побачить, яка Україна мальовнича.

З Україною в серці!” – розповіла засновниця бренду.

Детальніше: https://www.instagram.com/ukrainion_fashion/

10. Любов Березорудська – засновниця Fashion-бренду “Love in Love”

Любов Березорудська - засновниця Fashion-бренду

“За освітою я вчитель образотворчого та декоративного-прикладного мистецтва. Вважаю, що саме мистецтво відіграє важливу роль у формуванні емоційного інтелекту та соціальної компетентності дитини.

Наша перша сукня була виготовлена на дипломну роботу ще в університеті, це був 2018 рік. Тоді я й не мріяла стати дизайнером. Проте минуло не так багато часу, як ми презентували свою першу колекцію під назвою “Magic Ukraine”.  Love in Love – це про те, як я бачу і відчуваю світ. Наш одяг виготовляється в єдиному екземплярі, адже кожна нова річ — це ще одна щаслива дівчина та жінка. В сучасному світі і даний період мені хочеться огорнути наших чарівних панянок турботою  і теплом, красою і натхненням.

Любов – це те, чого прагне кожен, те, чого потребуємо як повітря і те, що є джерелом життя для всього живого. Виглядає так, що вона мала б бути невід’ємним елементом життя кожного і в принципі, так воно і є, але кожен розуміє любов по-своєму. Звичайно наша назва “Love in Love” несе в своєму розумінні “Кохання” яке наповнює життя змістом, а з появою сенсу життя обов’язково з’являється майбутнє…” – розповідає засновниця бренду.

Одяг “Love in Love” – це ексклюзивні образи, що підкреслюють красу та індивідуальність.

З кожного продажу 30% від вартості йде на підтримку ЗСУ.

Детальніше: https://www.instagram.com/liubov_berezorudska_/
https://www.instagram.com/fashion_love_in_love/

11. Наталя Тешу

Наталя Тешу

“Манікюр – це справа мого життя!

Я не можу сказати, що мріяла займатися цим з дитинства, але це стало справою всього мого життя.

Все почалося в 2001 році з курсів манікюру. Згодом в мене виникло захоплення новою справою, почалося постійне вдосконалення навичок та технік манікюру.

Брала участь у великій кількості конкурсів, займала призові місця на чемпіонатах України з нігтьової естетики.
З упевненістю в собі, як у майстрі-професіоналі прийшло рішення відкрити свою власну нігтьову студію. Відкриття відбулося 9 березня 2008 року. Зі мною працювали майстри які, як і я, були захоплені справою.

Події 2014 змусили покинути рідне місто Шахтарськ Донецької області та переїхати до Києва. Довелося починати все з початку, але 10 квітня 2021 року з’явилась маленька та дуже затишна студія SMALL JOY NATALITESHU за адресою: проспект Тичини, 18в” – розповіла засновниця студії.

Однією з особливостей SMALL JOY NATALITESHU є трепетне ставлення до кожного гостя.

Найголовніша послуга – одночасне виконання манікюру, педикюру та корекція брів. Тривалість процедури складає всього 2 години – це дуже зручно. Адже час – найцінніший ресурс, який у нас є!

Завжди Ваша Наталя Тешу
0965853611 (telegram)
0502586446 (viber)
Київ, проспект Тичини, 18в

Детальніше: https://www.instagram.com/small_joy_nataliteshu/

12. Ольга Липко

Ольга Ліпко

“Давайте знайомитись, мене звати Ольга, я косметолог і майстер шугарингу зі стажем 9 років. Консультуючи і проводячи процедури по проблемі – завжди наголошую на здоров‘ї в цілому, обов’язково обговоримо харчування.

Не приймаю термін “anti-age”, тобто «проти-віку», впевнена, що вік треба приймати, як нагороду, любити себе, балувати і звичайно доглядати за собою. Вік моїх клієнтів від 13 до 75 років. Багато підлітків, знаю, як донести важливість домашнього догляду і переоцінення того, що вони їдять.

Мої чистки обличчя – найдбайливіші, пілінги – найкрутіші в Європі і найбезпечніші, а масажі – шикарно скульптурують обличчя і допомагають відпочити і зняти стрес. Пригощу кавою, обійму, вислухаю.

Приймаю в історичному центрі Києва, в 3-х хвилинах від метро” – ділиться майстер.

Адреса: метро Золоті Ворота, вул. Ярославів Вал, 14Г
Детальніше: https://www.instagram.com/cosmetolog.lipko.olga/

13. Олена Піунова – засновниця “Sweet Beauty”

Олена Піунова - засновниця

“Привіт, мене звати Олена Піунова, я власниця простору @sweet_beauty.kiev і так склалось історично, що я та майже всі мої колеги з Донбасу. Я сама почала робити нігтики ще 17 років тому, якось прийшла додому і почала сварити свого майстра у якої робила нігті, моя сестра не витримала і сказала: «Не біси мене, кожен раз коли ти повертаєшся тобі щось не подобається, завжди щось перефарбовуєш, купи собі нарешті акрил, та почни робити сама». Через місяць у мене був День народження і сестра усім дівчатам сказала дарувати мені гроші, бо я збираюсь стати майстром манікюру (хоча я ще не планувала), але сестра усе за мене вирішила як і колір волосся, довжину і багато чого іншого. На цей раз порада сестри назавжди перевернула моє життя, з пилкою в руках, мене не знайдеш лише у вісні хоча і там сни мені сняться лише про нігтики. У 2014 я тікала від Росії, з улюбленого Донецька до Києва, мріяла працювати менеджером як і останні три роки в Донецьку (нігті були, але не головне в житті, так казали)” – розповіла підприємець.

Заклад знаходиться прямо на Оболонській набережній, де манікюр, педикюр та брови Вам зроблять всього за 1-2 години! І можна спокійно далі бігти підкорювати світ!

Якщо вдасться записатись на ранок, приходьте раніше, щоб випити каву на неймовірній терасі та отримати своє печиво-передбачення!

Якщо захочете перекусити, то можна поласувати круасаном або вже згрішити еклером.

До речі, салон #petfriendly, а тому 4-х лапих улюбленців можна брати з собою! Тут їм будуть раді!

Окрім класичних послуг, після важкого дня можна ще й насолодитись масажем! Також в “Sweet Beauty” є дитяча зона.

А ще команда салону збирає речі, іграшки, їжу для переселенців та іноді виїжджає у місця проживання постраждалих, роблячи їм послуги безкоштовно.

Детальніше: https://www.instagram.com/sweet_beauty.kiev/

Тел.: +38(073)159-84-88

14. Альона Заболотня 

Альона Заболотня

“Я дитячий психолог, нейропсихолог. Працювати за спеціальністю почала ще, коли була студенткою НПУ ім. М. П. Драгоманова. Завжди кажу, що мені дуже пощастило в 17 років свідомо обрати справу, якій буду хотіти присвятити життя.

З 2015 року я працювала з дітьми з розладами аутистичного спектру, але поступово сфера моїх професійних інтересів та компетенцій розширювалась. Зараз я працюю з дітьми від 1 року до підліткового віку. Працюю з дітьми з розладами аутистичного спектру, синдромом дефіциту уваги та гіперактивністі, з труднощами в навчанні, з тривожністю, страхами. В роботі використовую лише ті методи ефективність яких є наукового доведеною і вважаю, що таких принципів мають дотримуватись спеціалісти, які працюють в сфері охорони фізичного і психічного здоров’я. В нашій країні багато сильних фахівців своєї справи. Саме з такими лікарями доказової медицини я працюю в медичному центрі “Sova Klinik”, саме з такими сильними колегами я співпрацюю онлайн. Ми маємо цінувати своє та пишатись своїм. З впевненістю можу сказати, що нам є чим пишатись в корекційній сфері.

Я багато уваги приділяю своєму професійному навчанню, а також навчаю колег сама і отримую від цього велике задоволення. Я є авторкою та ведучою різних навчальних проєктів для спеціалістів, де ділюсь своїми знаннями та практичним досвідом, щоб якомога більше спеціалістів могли надавати якісну, професійну допомогу дітям та їх сім’ям.

З початком повномасштабного вторгнення я поїхала з Києва в Івано-Франківськ і перший тиждень не могла зрозуміти, що робити далі, як жити далі. Але вже на початку березня я повернулась до роботи, бо зрозуміла, що я маю робити те, що я вмію найкраще – свою роботу. Проводила заняття для дітей-переселенців в благодійному фонді, а також продовжувала консультувати та проводити корекційну роботу. Оскільки війна змінила хід життя кожного з нас, багато хто потребує психологічної допомоги. Я пройшла навчання за програмою “Діти та війна. Техніки зцілення” від ЮНІСЕФ і ми з колегою проводили групи психологічної підтримки для батьків та освітян.

В травні я повернулась до Києва та продовжую працювати. Кожен важливий на своєму фронті і наближає Перемогу так як може. Я продовжую покращувати якість життя дітей, з якими працюю, ділюсь досвідом з колегами, підтримую економічний фронт, доначу на ЗСУ і буду продовжувати це робити надалі” – розповіла фахівець.

Детальніше: https://www.instagram.com/ya_psychologinya/

15. Владислава Денисенко – засновниця “Школа спортивної акробатики”

 Владислава Денисенко - засновниця

“Наша історія почалася у 2006 році з набору перших діток у наш зал. Це скоріш історія не про школу, а про цілу спортивну родину. Адже наші вихованці нам дуже рідні, ми бачили, як вони зростали, як народжувалися їхні брати та сестри, як вони закінчували школу та вступали до ВУЗів. Бачили як діти вчилися дружбі й роботі у колективі, їздили разом у інші міста на змагання, проводили багато часу разом на спортивних зборах. Разом із дітьми проживали усі хвилювання на змаганнях, починаючи від шкільних та закінчуючи Чемпіонатами України та Міжнародними змаганнями, розділяли з ними радість від перемоги та присвоєння першого звання Майстра Спорту! Наша школа, це ціле життя!

Унікальність нашого закладу у науковому підході. Усі наші тренери займаються пошуком нових методів викладання, профілактики проблем, що виникають у спортсменів високого класу.

Також наша унікальність полягає у тому, що ми закохані у спортивну акробатику та нам вдається закохати у цей вид спорту усіх, хто до нас приходить. Ми націлені не тільки на спорт вищих досягнень, ми також займаємося профілактикою порушень постави у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, вчимо дорослих володіти своїм тілом, допомагаємо спортсменам з інших видів спорту стати більш координованими та підвищити спортивні результати.

Наші послуги призначені майже для усіх верств населення.

Також зараз періодично ми з нашими вихованцями збираємо речі та іграшки й передаємо у центри допомоги переселенцям” – поділилася Владислава Денисенко.

Детальніше: https://www.instagram.com/sport_acrobatica/

16. Ірина Корольчук – засновниця молодої мережі “Beauty space NOTE” 

Ірина Корольчук - засновниця молодої мережі

“Про нас (нашу команду) можна сказати, що ми – про красу і сміливість. Перша локація розпочала свою роботу 14 травня цього року у Шевченківському районі, а друга локація – вже 19 липня у Печерському районі, фактично через 2 місяці. І ми точно не зупиняємось, ми будемо працювати та розвиватись, адже впевнені, що приносимо щастя, сили та впевненість через красу нашим незламним людям.

Не дивлячись на складнощі у війну, ми дотримуємось найвищих стандартів, NOTE – це б’юті простір виключно з найвищих нот краси:

у нас працюють лише ТОП-майстри з великим досвідом роботи з різних міст нашої країни
гарантуємо бажаний результат, жодних експериментів
використовуємо лише професійну косметику та інструменти
затишний інтер’єр, терасу для Вашого релаксу
завжди пригощаємо смаколиками – чаєм, кавою, матчею та комбучею і смузі, солодощами без цукру
піклуємося про Ваше здоров’я, адже слідкуємо за ідеальною чистотою приміщення та стерильністю усіх інструментів

Кожна наша локація максимально орієнтована на комфорт для клієнта, коли в одному місці можна зробити:
– манікюр і педикюр
– стрижку, фарбування, укладку
– догляд за волоссям
– макіяж
– вії та брови
– профілактично-лікувальний масаж.
А з нашими сетами краси деякі послуги можна поєднати і зекономити не тільки час, а й кошти.

Лише до 31.08.2022 даруємо сертифікат на 300 грн для нових відвідувачів. Сертифікат на 300 грн Ви можете використати на будь-які б’юті процедури в наших beauty space NOTE. Ця сума буде відмінусована від суми чеку від 700 грн при оплаті.

Запрошуємо за адресами:

ЖК Французький квартал, вул. В. Тютюнника 51/1А
073 265 01 01

ЖК Космополітан, вул. Дегтярівська 25а, корпус 1
097 265 01 01

Детальніше: https://www.instagram.com/note_beauty_space/

Пам’ятайте, UA beautiful!

17. Діана Колодрівська – Beauty Studio D&K

Діана Колодрівська - Beauty Studio D&K

“Всім привіт, крім мене тут багато різних особистостей, але я хочу Вам розповісти трішки про себе, про свій світ, своє життя.
Мене звуть Діана і вже як 11 років я Колодрівська. Я вийшла заміж в 17 років, покохавши до нестями свого чоловіка і в 18 з половиною я стала мамою прекрасної донечки Софійки, їй вже 10 років.

Ми з чоловіком мали спільний бізнес і справи йшли добре. Потім я завагітніла вдруге і в 21 рік, я стала мамою богатиря Сашка, йому вже 6 років.

Так як я була в декреті, то бізнес ми призупинили і я вирішила що це не моє, хочу займатися для душі, а не важко працювати, тому я почала навчатися і рухатися в напрямку б’юті сфери. Почала з уроків візажу та зачісок, і пішло поїхало…

Я мріяла мати власний салон краси, тому вчилась на всі послуги, від ніг і до кінця волосини на голові. І моя мрія здійснилася в 2020 році, 20 лютого я відкрила свій власний салон ” D & K beauty studio “.

Так як я мала на той час вже велику клієнську базу то мої справи розпочалися з великим ривком та дуже успішно. Вести б’юті бізнес треба бути і мягкою і в одночас суворою , щоб був баланс в усьому, і мені все вдається.

Зараз я трихолог(лікар по шкірі голови) – тритментолог(лікар по волоссю), стиліст по зачісках, візажист, бровіст та ламімейкер.
В мене 44 дипломи з різних спектрів послуг та їх підвищення кваліфікації і це не кінець, я люблю навчатися.

Я з впевненістю можу сказати, що я одна з п’ятірки найкращих майстрів в своєму місті. Минулого року ввійшла в ТОP-100 Жінок України, а цього року в TOP Beauty Div України, і ці мої досягнення завдяки моїм бажанням йти вперед і самовдосконалюватися.

З початком пандемії коронавірусу та з початком війни я не припинила працювати я ще взялася за волонтерську діяльність всім хто потребує допомоги” – розповіла підприємець.

Детальніше: https://instagram.com/stylist_diana.kolodriwska
https://instagram.com/

18. LAZERHALL 

LAZERHALL

Новий LAZERHALL у Івано-Франківську незабаром відкриття.

LAZERHALL – це мережа центрів лазерної косметології в Україні та Польщі.

І вже 28.08 ми відкриємо свої двері і в місті Івано-Франківськ!

Що ми пропонуємо?
Якісні та результативні процедури, сучасні косметологічні апарати, професіоналізм у роботі, гарний сервіс, турботливе ставлення до кожногоклієнта і позитивні враження після відвудування.

Які процедури ви зможете зробити в нашому центрі?

Лазерна епіляція

Цей метод видалення волосся вважається найбільш безпечним та ефективним. Ми проводимо процедуру сучасним діодним лазером 2022 року, тому результат вас точно вразить.

Професійна косметологія

Класична косметологія (чистки, пілінги, домашній догляд), ін’єкційні процедури, процедури для корекції фігури – все це ви зможете зробити в новому LAZERHALL.

Слідкуйте за оновленнями – вже скоро ми познайомимось ближче

Наша адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Г. Мазепи, 11б

Детальніше: https://www.instagram.com/lazerhall_if/

19. Ольга Карпина – засновниця салону «Колиска Краси» 

Аліна Кононенко - засновниця салону «Колиска Краси»

“Ми салон «Колиска Краси» зі своєю історією, якій вже 7 рочків! За цей час сталось багато змін та незмінним завжди залишається наша концепція та наші принципи.

Тож, все розпочалось з ідеї…

Ідеї створити місце, яке буде поєднувати домашній затишок і бездоганний та якісний сервіс.

Місце, яке буде уособлювати український колорит та самобутність, але при цьому буде стильним і трендовим.

Ну правда, завжди дивувало чому все зарубіжне у нас асоціюється з високим сервісом і чимось сучасним, а все українське – це тільки «село»…

Ось і з’явилось бажання порушити стереотипи і показати, які ми українці є насправді! Що ми не холодні та зверхні, а навпаки дуже привітні та гостинні, з великим щирим серцем і відкритою душею.

А щоб кожен день був пов’язаний з красою та чарівними посмішками, було вирішено розпочати з салону краси.

Для реалізації нашої задумки потрібно було:

1. мальовниче місце в Києві,

2. розробка стильного логотипу в українському стилі,

3. мелодійна назва.

Розглянувши усі можливі варіанти в Києві та області, Феофанія закохала нас з першого погляду. Так, це саме те місце! Маленький оазис у великому місті. Привітно, зелено та затишно.

Довго не вагаючись ми розпочали ремонт та паралельно думали над логотипом…

І гуляючи парком та надихаючись краєвидами, усі компоненти лого самі склались в голові! Так, це мають бути яскраві квіти та зелень. А також обов’язково калина, як символ України. І нехай усе це буде сплетене у віночок над назвою. Наче національний головний убір у дівчат.

З понад 100 назв жодна не чіпляла. Коли фантазія вже скінчилась, було прийнято рішення, шукати в інтернеті милозвучні асоціації на запит: «Україна – це…»! І тадам, бінго, сто відсоткове попадання, стаття в якій фраза – «Україна – це колиска краси…» – це ж саме те, що хотілося!

Так, наша Колиска Краси – буде місцем, де зароджується та виколисовується українська краса. І так, наше викохане дитятко під назвою «Колиска Краси» з запорошеного підвального примішення потихенько перетворювалось в стильний салон краси з сучасним українським колоритом.

Часом ми допомагаємо переселенцям і людям, які втратили житло. Та все ж вважаємо, що гарні справи робляться тихенько нам не потрібно визнання, ми просто отримуємо задоволення від розуміння, що ми можемо бути для когось корисними.

В майбутньому плануємо маштабуватись і створювати нові неочікувані формати в сфері краси. Цікаві колоборації, які б могли об’єднувати потреби клієнтів економлячи такий дороцінний час!

Обіцяємо, кожного дня удосконалюватись і повністю відповідати Вашим сподіванням, бути затишними та гостинними, бути найкращими! Ми готові на усі 100% і на всі 100% впевнені, що нам все вдасться!” – поділилася підприємець.

Адреса: м. Київ, вул. Метрологічна, 113

Детальніше: https://www.instagram.com/koluska_krasu/

20. Альона Баланчук – засновниця “Small Hair Studio”

 Альона Баланчук - засновниця

“Мені завжди подобалося доглянуте та здорове волосся, я цікавилась як – відновити, надати блиск та гарний вигляд. Отже прийняла рішення вивчати на професійному рівні – записалася на курси та через декілька місяців отримала диплом ТРИТМЕНТОЛОГА. Отримала диплом 16 лютого, знайшла кабінет, де мала працювати, а 24 лютого почалася війна і все пішло шкереберть. 30 березня я дізналася що в мене повністю зруйнований будинок в Гостомелі, дуже тяжка новина. Але – життя продовжується і все що нас не ламає, робить нас сильнішими. Я вирішила не кидати ту справу, яку запланувала і почала працювати.

Тритментолог – це професія майбутнього, я спеціаліст по косметичному відновленню волосся. Який знає будову шкіри голови та волосся і завдяки цьому саме ВИРІШУЄ проблему свого клієнта, підбираючи правильні процедури та домашній догляд.

Мої послуги направлені більш для дівчат, які стикнулися з проблемою – пухнастого, неслухняного чи пошкодженого волосся. Хоча й чоловіки теж звертаються – гарний естетичний вигляд ніхто не відміняв. Я дарую нове життя волоссю та допомагаю отримати бажану довжину, а не одразу хапатись за ножиці та стригти.

Активно приймаю участь в благодійних проєктах, оскільки вважаю, що «Наша сила в підтримці».

Мої плани на майбутнє – жити на своїй рідній землі, виховувати дітей. Відбудувати свій будинок. Навчатися, відкрити власний салон краси, допомагати тим хто потребує” – поділилася фахівець.

Детальніше: https://www.instagram.com/small__hair__studio_/

21. Юлія Юдіна – засновниця салону тату та пірсингу “Fusion”

Юлія Юдіна - засновниця салону тату та пірсингу

“До 24 лютого салон стрімко розвивався та отримав декілька нагород (серед яких бренд року “Вибір клієнтів 2021” та нагорода “Топ-5 кращих тату-салонів Києва по версії Google”).

З перших днів повномасштабного вторгнення наша команда не могла сидіти склавши руки – ми допомагали волонтерам, забезпечували хлопців з місцевої ТРО провізією та звичайно донатили на ЗСУ.

Активну роботу ми відновили вже в березні. Месенджер розривався від запитів на патріотичні татуювання та пірсинг – люди мали потребу в самовираженні та сублімацію емоцій.

З травня ми активно проводимо курси з навчання тату та пірсингу: з нашим дипломом можна працювати за кордоном, а по закінченню курсу кожен учень має портфоліо власних робіт. На тлі втрати робочих місць ми максимально допомагаємо нашим учням опанувати нову професію.

Продовжуємо робити унікальні татуювання, акуратний пірсинг та допомагаємо позбавлятись невдалих тату неодимовим лазером (без болю та крові).

Наші клієнти впевнені в якості та безпеці, адже за нами більше 10 років досвіду та стандарти стерилізації згідно МОЗ України.

Щомісяця ми віддаємо 10% з кожної послуги на потреби армії, в березні купували форму захисникам, а разом з підписниками скидались на “Народні Байрактари” та на ремонт машин, які приймали участь у захисті Київської та Чернігівської областей.
У нас активна та чуйна аудиторія, яка підтримує наші ініціативи, за що ми щиро вдячні” – розповіла підприємець.

Завжди раді гостям в Салоні Тату та Пірсингу “Fusion”
Працюємо щодня (окрім вівторка) з 10:00 до 20:00 за адресою:
м. Київ, вул. Лісківська, 12/1
Детальніше про нас: https://tattoo-fusion.kiev.ua/
https://www.instagram.com/tattoo_kiev_fusion/

22. Юлія Юдіна – засновниця Майстерні Краси “Юлії Юдіної”

 Юлія Юдіна - засновниця Майстерні Краси

Юлія – сертифікований майстер з епіляції, бізнесвумен та мама двійнят. Старт її бізнесу почався з 2010 року.

Не дивлячись на всі випробування, з якими довелося зіткнутися, зараз Майстерня Краси “Юлії Юдіної” є улюбленим місцем відвідин багатьох жителів Києва. Ми гідно дотримуємось наших стандартів та продовжуємо працювати на кращому обладнанні та матеріалах.

Так наш діодний лазер Adonyss Diopulse має сертифікати FDA (США), європейський (відповідно директивам ЄС СЕ) та український СЕС. Абсолютно безпечний для організму, дозволяє робити епіляцію влітку (навіть на засмаглій шкірі), а завдяки холодній насадці робить процедуру безболісно. А найголовніше: це результати! 95% наших клієнтів бачать їх вже після першої процедури. Наша сторінка в Інстаграм постійно вражає новими фото “до та після”.

Зараз Студія надає послуги:
– лазерної епіляції;
– депіляції воском/цукром;
– ламінування/ботоксу та нарощування вій;
– масажу: лікувальний масаж спини та шиї, загальний/спортивний/релакс масаж тіла, – – косметичний масаж обличчя;
– перманентний макіяж губ та брів.

Після початку повномасштабного вторгнення салон відновив свою роботу вже у березні. Ми бачили, що дівчата та жінки попри все хотіли турбуватися про себе та вимагали записати їх на массаж чи епіляцію. До того ж це рішення допомогло нам ще ефективніше донатити ЗСУ, допомагати волонтерам та хлопцям з місцевої ТРО, як ми робили це з перших днів.

Щомісяця ми віддаємо 10% з кожної послуги на потреби армії, в березні купували форму захисникам, разом з підписниками скидались на “Народні Байрактари” та на ремонт машин, які приймали участь у захисті Київської та Чернігівської областей.

У нас активна та чуйна аудиторія, яка підтримує наші ініціативи, за що ми щиро вдячні.

Завжди раді допомогти вам подбати про себе – запрошуємо оцінити наш високий сервіс особисто.

Працюємо щодня з 10:00 до 22:00 за адресою:
м. Київ, вул. Лісківська, 23

Детальніше про нас: https://www.yudinamk.com/

https://www.instagram.com/yudina_kiev_mk/

23. Anton Konchak

 Anton Konchak

“Історія почалася ще 8 років тому, якось я прийшов до свого знайомого у гості і він сидів та пив церемоніально китайський чай, побачивши, те як він це робить мені стало цікаво і я приєднався до нього, після декількох ковтків справжнього якісного чаю щось в мені змінилося, я запитав у нього, що це за дивне відчуття легкості та свіжості сприйняття реальності, він відповів ось так має діяти китайський чай і все, що ти пив до цього і називав чаєм то є сміття. Після цього, наступного дня я одразу пішов у чайний клуб щоб купити собі китайський посуд для правильної заварки чаю, а також сам чай, життя моє почало мінятись за допомоги чаю, я повністю зав’язав з алкоголем, почав вивчати медицину, різні духовні навчання, займатися йогою, далі доля закинула мене у Азію, а точніше у Китай, Малайзію, Корею, Тайвань і Японію, де ще більш детально ознайомився з чайною культурою та вивчив різні техніки масажів. Багато років всі навички, які я набув я використовував як хоббі, тому що мені просто подобалось робити людям приємно, а вже потім це переросло у роботу.

Унікальність моєї методики в тому, що я розробив унікальний простір, в якому люди змогли б відчувати максимальний комфорт одразу після перетину порога, також мої методики масажу авторські та унікальні, так як мені їх передав один Тібетський майстер.

Мої послуги призначені для всіх людей, особливо якщо вони потребують емоційний відпочинок.

З початку війни я волонтерив та травмував коліно, потім як мені зробили операцію я вступив до Червоного хреста у загін швидкого реагування і почав допомагати пораненим солдатам та людям, які втратили житло внаслідок російської агресії.

Плани на майбутнє і далі допомагати людям, відкрити центри ментального та фізичного розвитку і постійно самовдосконалюватися для допомоги всім живим створінням” – поділився фахівець.

Детальніше: https://www.instagram.com/tea_aladdin/

24. Ксенія Чурсінова – засновця “Picasso”

Ксенія Чурсінова - засновця

“Життєве кредо: За вікном гроза, а в душі світло сонця, кожну мить безцінна.

Не роби нічого соромного ні в присутності інших, ні потай. Першим твоїм законом має бути повага до самого себе.

Мені пощастило обрамляти красу жінок, мене переповнює щастя, коли я бачу сяючі очі та щасливі посмішки своїх клієнтів. Щодня дякую Всесвіту, за те, що він подарував мені професію завдяки якій, за 18 років я жодного дня не працювала.

Я – #Ксенія_Чурсинова, народилася в Києві в 1979 р., маю медичну освіту, є доктором функціональної медицини (нутриціолог) та маю юридичну освіту.

З 2004 року працюю в естетичній медицині, з 2010 року є практикуючим косметологом.

Я 18 років в індустрії краси, 12 років досвіду в професії косметолог-естетист, але не дивлячись на досвід, я постійно вдосконалююсь та підвищую свою кваліфікацію, шукаю нові «працюючі» препарати, найкраще обладнання та досконалі методики. Найкращі інвестиції, це інвестиції в себе та свої знання!!

Щоб бути щасливим, ти маєш завоювати те, що доля за жодних умов у тебе не відбере.

До таких нематеріальних умов щастя відносяться знання та професіоналізм.

У підборі процедур, насамперед, я орієнтуюсь на стан шкіри та індивідуальні особливості клієнта.

Я не пропонуватиму процедури, які не потрібні даному клієнту зараз! Я вважаю, що лише комплексний підхід дає добрий результат.

Насамперед моя увага буде спрямована на якість шкіри: акне, колір, тонус, зморшки та ін.

Наступним етапом, коли є в цьому необхідність, працюватимемо з локальними жировими відкладеннями: друге підборіддя, козирки, носогубки, грудки Біша.

Далі працюємо з м’язово-зв’язувальним апаратом та кістковою тканиною (ці процедури для пацієнтів старшого віку).

У своїй практиці я використовую пілінги, догляди, апаратну косметологію і звичайно ін’єкційну косметологію, але є деякі процедури, які на мою думку або взагалі не потрібно проводити або проводити досить зрілому віці.

На даний момент в арсеналі косметологів, чудові інструменти, які допоможуть продовжити молодість і зберегти природну красу (для мене це дуже важливо), але є дуже популярні процедури, які дотримуються данини моди. та віддалених результатах та проблемах з якими клієнти зіткнуться через 10-15 років.

Процедури, які порушують лімфоток та мікроциркуляцію я рекомендую проводити якомога пізніше від 50 років, а може і пізніше, до таких процедур відносяться: Thermage, 40 років).

Це не означає, що я проти цих процедур, звичайно ні, вони мають місце бути і дають відмінні результати, але потрібно адекватно розуміти, коли і для чого нам це потрібно, а не пхати тонни гіаулоронки і нити при перших ознаках старіння!!

Якщо своєчасно і правильно підібрати методи сучасної косметології, у нас є всі шанси виглядати на 10-15 років молодше за свій паспортний вік і не втратити свою індивідуальність та природну красу.

І не забувайте, лише превентивний підхід дасть відмінний результат на довгі роки.

Людина народжується, щоб бути щасливою! Бажаю, щоб оточуючі, бачачи Ваші блискучі очі та чарівну посмішку, говорили слідом: “Яка ж вона щаслива…” – розповіла підприємець.

Детальніше: https://www.instagram.com/picassocosmetology/

25. Ксенія Свінціцька – сертифікований тренер групових та індивідуальних занять зі стажем 7 років у фітнес індустрії, реабілітолог, нутріціолог, засновник Онлайн «Клубу 50кг» з розумного фітнесу та наукового підходу

Моя історія почалась с 15 років, коли я сама схудла на 11 кг. Пізніше я допомагала схуднути всім подругам і знайомим, а вже потім зрозуміла, що я не можу жити і не допомагати іншим людям ставати здоровішими і здобувати фігуру своєї мрії!

Зараз я спеціалізуюся на виправленні постави, бо від нашої постави залежить наше здоров’я та довголіття! Зараз, як ніколи потрібно думати про своє здоров’я, бо стрес через війну робить нас слабкішими!

Більше про мене і  мої тренування:

Instagram: https://instagram.com/freshmood_ksenia?igshid=YmMyMTA2M2Y=

TikTok: www.tiktok.com/@fitnes_detka

YouTube: https://youtube.com/channel/UCnafzkET-LLmgMG3Zjv_ilQ

26. Харук Денис і Харук Анна – засновники Оптики «Анна» в 2020 році в місті Коростишів, Житомирської області

Харук Денис і Харук Анна - засновники Оптики «Анна» в 2020 році в місті Коростишів, Житомирської області

Працюємо і надалі під час війни. Виготовляємо окуляри будь-якої складності. Ми працюємо тільки з якісними матеріалами. Дуже любимо наших клієнтів і завжди щиро приймаємо і допомагаємо вийти з Оптики щасливими.

Також зараз допомагаємо нашим військовим і переселенцям з окупованих міст – гуманітарно та робимо окуляри безкоштовно для них!

Віримо в нашу Перемогу!

Instagram: https://www.instagram.com/kharuk1979_optika_anna_/
Facebook: https://www.facebook.com/OptykaAnna/

27. Нестеренко Інна

Нестеренко Інна

Сертифікований майстер PMU
Губи, брови, повіки

INTERNATIONAL #pmu TRAINER by SVIATO ACADEMY @sviatoslavotchenash

Навчання МК Підвищення (онлайн, офлайн)
Навчання не потребує корекції знань

Досвід роботи 5 років

Іспанія
Аліканте, Бенідорм

+34627497811
+380662145762
WhatsApp Telegram Viber

https://www.instagram.com/inna_nesterenko_permanent/

https://www.instagram.com/inna_nesterenko_beauty/ 

28. Козій Ольга – сексолог, психолог, жіночий ментор

Ольга Козій

“Все розпочалося ще у дитячому віці, коли мені як і кожному школяру задали питання: “Яку професію ти хочеш обрати?” Вже тоді я точно знала, що буду психологом, так як ще з 15 років проходила власну терапію у психологів. Це дуже допомогло мені в майбутньому в роботі.

У 16 років я вступила до коледжу, де навчалася спочатку на соціального педагога, а після закінчення поступила в університет, де і здобула освіту психолога. Вже з років навчання в університеті я почала практикувати, в мене були індивідуальні і парні сесії. І саме завдяки ним я ще більше почала заглиблюватися у практичну психологію. Після закінчення магістратури, я закінчила курси арт-терапії, сексології, психосоматики, МАК-терапії, арт-коучингу, медитотерапії, енергопрактики та практики роботи з родом, кризова-терапія. На даний час я маю 6 років особистої практики з клієнтами. Кожна робота з клієнтом, а особливо результат надихають мене працювати ще більше та йти вперед.

Це практичність, тому що всі мої консультації сфокусовані максимально на клієнті та запиту з яким ми працюємо. Адже після кожної нашої роботи, клієнт має результат. І інструменти з допомогою яких змінюється його життя в прекрасну сторону.

Я працюю з прекрасною половиною людства – жінками. Допомогаю їм розкритися, проявитися та вирішити певні ситуації у житті. Працюю як в індивідуальних сесіях так і групових, проводжу бранчі, дівич-вечори, тренінги, міні-лекції. Також я є власницею жіночого клубу Girls Time Club: https://www.instagram.com/girls.time.club/

Зараз як і усі волонтерю та допомагаю нашим захисникам донатами.

У майбутньому планую розширити роботу клубу не тільки в місті Києві, а по всій Україні. Створити власний курс для дівчат, де вони зможуть займатися улюбленою справою бути в контакті з іншими та в комфортному середовищі підтримки” – розповіла фахівець.

Детальніше: https://www.instagram.com/olha_ko.psy/

29. WOOOW MIA SPACE #брейдермиафромкиев

WOOOW MIA SPACE #брейдермиафромкиев

“Так ти співачка чи брейдер?” – таке питання я чую дуже часто. Так і живу – зі сцени у салон, до моїх дівчат, бо обожнюю цю справу і вважаю її не менш творчою, ніж світ музики.

Брейдер – це та людина, яка спеціалізується на плетінні африканських косичок, а світ афрозачісок безмежний! І з кожним роком набирає все більшої популярності: афронарощення, афрокудрі, боксерські коси, та багато чого іншого.

Що мене привабило у цей світ?
Перш за все, це можливість кардинально змінити імідж: від звичайного нарощення довжини (з використанням термоволокна, яке не відрізнити від справжнього волосся) до зачісок з повним перекриттям свого кольору.
По-друге, це абсолютно безпечно для рідного волосся. За умови, що нарощення безпечно зроблено (це вже секрети майстрів), що Ви відносили його 3 місяці дотримуючись усіх рекомендацій, та (найголовніше!), що Вам його безпечно зняли. Останній етап у невмілих руках може стане найтравматичнішим.

Я взагалі роблю великий акцент на безпеці та здоров’ї свого волосся. Комусь можна робити афронарощення без перерви, а когось добровільно-примусово відправляю на перерву та даю рекомендації щодо догляду за волоссям та шкірою голови (у цьому мені дуже допомагає моя колега трихолог), багатьом відмовляю взагалі. Найближчим часом планую і сама пройти навчання з цієї спеціальності, бо це так круто: бачити не тільки гарну картинку “до-після”, а й те, як відростає під цими зачісками рідне волосся моїх дівчаток – здоровим та красивим. А для цього треба знати всі тонкощі професії.

За досить короткий час я стала одним із ТОПових майстрів Києва, тепер мене запрошують працювати закордон, але моє серце з Україною, я залишаюся тут, і звичайно ж, підкорюю простори ТікТоку.

Детальніше:
https://www.tiktok.com/@wooow_mia_space
https://instagram.com/wooow_mia_space

30. Микола Томасишин – засновник “DrumArt”

Микола Томасишин - засновник

“Школа DrumArt була заснована мною (М. Томасишин), у вересні 2014 року, як перша в Україні школа гри на маршових барабанах. Я професійний барабанщик та практикуючий музикант, безмежно закоханий у свою справу, тож не дивно, що після дипломної освіти виникло бажання ділитись своїми вміннями та навичками. Дуже швидко сформувалась ідея та шляхи її втілення. Оскільки музичний світ дуже тісний, а аналогів подібного освітнього осередку в Україні не існувало, DrumArt миттєво завоював серця  молодих професійних барабанщиків і вже через пів року було створено ансамбль маршових барабанщиків DrumArt. Так DrumArt одночасно став і освітнім центром для новачків та всіх охочих займатись барабанами та базою для професійних музикантів, що входили до складу DrumArt Show.

Унікальність DrumArt в тому, що подібних профільних закладів наразі в Україні не існує. Я є автором відео школи гри на маршових барабанах «Від новачка до профі за 10 кроків» та співавтором Всеукраїнської програми навчання на ударних інструментах для музичних шкіл України. Весь викладацький склад напряму «ударні інструменти» – це люди, які пройшли кваліфікацію під моїм керівництвом та за якісний педагогічний результат яких я відповідаю.

Загалом, ми приділяємо особливу увагу кваліфікації наших викладачів. Це люди з вищою музичною освітою та величезним концертним досвідом. Всі практикуючі музиканти: Дмитро Водовозов, Максим Коломієць, Олександр Пашков, Анастасія Кірієнко, Сергій Пілютіков, Наталія Чепченко, Олександр Кондратьєв – це не просто імена, це бренд нашої якості, досвідчені музиканти, які тримають руку на пульсі часу і впроваджують в учбовий процес найактуальніші методи навчання!

DrumArt пропонує навчання дітям від 3,5 років та дорослим без обмеження у віці. Це суттєво відрізняє DrumArt від державних музичних шкіл, де навчання можливо починати тільки з 6 років, тай для дорослих не дуже багато пропозицій. В загальному, можна сказати, що наші послуги для всіх, хто «хворіє» музикою.

У DrumArt можна займатися тільки на обраному інструменті, ходити на додаткові теоретичні предмети не обов’язково. У цьому випадку надається вузько-направлена нотна грамота, актуальна тільки для вибраного інструменту.

З 2015 року школа збільшує напрямки навчання та географію своєї популярності. Додаються нові музичні дисципліни: фортепіано, вокал, гітара, скрипка, віолончель, духові інструменти, клавішні ударні інструменти (маримба, вібрафон), латино-американська перкусія та теоретичні предмети. А  учасники DrumArt Show підкорюють нові концертні площадки України та світу.

По-перше, DrumArt проводить активну діяльність у напрямку організації концертної практики для своїх учнів. Два рази на рік відбуваються великі концерти школи DrumArt, де мають змогу заграти абсолютно усі учні. Школа сприяє участі своїх учнів у конкурсах та майстер класах. Проводить літні табори DrumArt Camp, де активне навчання вдало поєднується з активним відпочинком. В нинішніх реаліях музичний табір DrumArt активно підтримував та надавав знижки на весь час відвідування – вимушеним переселенцям, адже ми, як ніхто розуміємо, що дітям потрібне щасливе дитинство.

Благодійні проекти особливо актуальні в теперішній реальності і якщо є запрошення ми з радістю приймаємо в них участь та підтримуємо такі ініціативи нашою творчістю.

Та основне наше завдання на даному етапі – підтримати наших дітей, адже основний наш контингент це все ж таки діти. Дати їм можливість відволіктись від реалій сьогодення, поринути у творчість, посміхнутись та отримати таке важливе – щасливе дитинство. Тому впроваджуємо свої благодійні акції, підтримуємо тимчасово переміщених осіб та працюємо задля перемоги!

Плани на майбутнє: Однозначно перемога – на всіх фронтах!

Організація міжнародного фестивалю-конкурсу DrumArt для талановитої молоді України.

Співпраця з європейськими країнами та відкриття філій школи в Європі, для подальшої співпраці, обміну досвідом, можливості обміну учнями, здобуття нового практичного досвіду.

Організація майстер-класів та творчих зустрічей з відомими європейськими музикантами світового рівня.

Популяризація українського маршового мистецтва за межами нашої держави. Відкриття власного видавництва, з метою видання навчальної літератури та творів українських авторів – популяризація та розповсюдження і на теренах нашої держави та за її межами.

Мрія колективу – популяризація DrumCorps в Україні для проведення національних чемпіонатів, заохочення більшої кількості дітей та дорослих в прекрасний світ музики” – розповів підприємець.

Детальніше: https://www.instagram.com/drumartschool/

https://school.drumart.com.ua/

31. Майстерня парфумерії “Be Craft”

Майстерня парфумерії

Ідея створення майстерні парфумерії “Be Craft” з’явилася в результаті 12 років роботи у сфері парфумерії. На створення майстерні нас надихнули наші клієнти. Деякі з них, замість того, щоб обрати готовий аромат, просили змішати для них декілька композицій. щоб отримати «той самий» парфум.

Спостерігаючи за цим, ми вирішили зробити таке місце, де кожен зможе створити свій унікальний парфум під власною назвою? Навіщо нам бренди, якщо ім’я кожного з нас — це вже світовий бренд?

Так з’явилася перша в Україні майстерня парфумерії “Be Craft”, де ми щодня даруємо нашим гостям найкращі емоції. Впевнені, про українську парфумерію має дізнатися весь світ, адже вона створюється неймовірними для неймовірних.

Детальніше:

https://becraft.com.ua/own

https://www.instagram.com/be_craft_perfume/

32. Яна Дереза – художниця, яка створює ляльки-мотанки

“Створювати ляльки-мотанки я почала ще на першому курсі художньої академії. Моя подруга якось принесла на лекцію з етнографії свою ляльку і розповіла як її робила, я дуже зацікавилася цим, адже це мистецтво поєднує в собі все те, що я люблю. Спочатку перша, друга, третя, показувала їх знайомим та родичам, потім пішли замовлення і так поступово вдосконалюючись я прийшла до того, що напрацювала свої авторські техніки і стиль.

Яна Дереза - художниця, яка створює ляльки-мотанки

Авторський підхід, ляльки унікальні, індивідуальні і не повторюються. Впізнаваний стиль і образи, які підкреслюють цю індивідуальність, поєднання різних деталей так, як я ще не зустрічала.

Для усіх цінителів українського мистецтва, хто любить одночасно сталі традиції та сучасний погляд на них, для тих хто хоче мати в себе оберіг родини і передавати його нащадкам, зберігаючи нашу історію, для тих хто живе в різних куточках світу і хоче мати згадку про Україну, для тих хто хоче зробити неповторний та оригінальний подарунок з українською душею.

Іноді мені пишуть щодо різних благодійних заходів, ярмарків – якщо маю час до події то створюю ляльки безкоштовно. Але здебільше це індивідуальні ситуації – я просто дарую маленькі ляльки різним людям, історії яких мене зачепили, чи переселенцям, також нашим захисникам на фронт. Ну і звісно донати, як в якісь фонди чи волонтерам, так само іноді й просто людям, які просять по допомогу.

У майбутньому планую продовжувати розвивати мистецтво мотанок, показувати його світові, допомагати людям і надихати їх на творчість, ділитися своєю вірою в найкраще для нашої країни” – ділиться митець.

Детальніше: https://www.instagram.com/motankadolls/

33. Валерія Лук’янова

Валерія Лук'янова

“Я – Валерія і я – майстер початківець у сфері перманентного макіяжу. До війни у мене, як і у більшості українців було було зовсім інше життя. Я здійснила свою мрію, відкрила кав’ярню, кайфувала від робочого процесу. Але лютий перевернув мій маленький світ. Бізнес довелося призупинити…. Постало питання: Де буду завтра, чим займатимусь, що вмію і чому потрібно навчитись. Період стресового перезавантаження… Потрібна була професія, яка б помістилась у валізу, була б мобільною і актуальною будь-де. І тут в інтернеті знаходжу сторінку академії Анни Богдан Skills: https://www.instagram.com/annbogdanacademy/

Я залишилась під враженням від професіоналізму викладачів, від магії, яка відбувалась в студії. І захотіла спробувати свої сили у цьому мистецтві.

По натурі я – естет, тому моя унікальність полягає в прості, я отримую задоволення від позитивних емоцій клієнтів, їх щирих посмішок. Я працюю мінеральними пігментами, тому гарантую натуральний колір, а також стерильність під час процедури.

Інколи до мене звертаються жінки у прекрасному віці, яким майстри відмовляють в своїх послугах. Але це несправедливо! Я вважаю, що в цій сфері немає вікових критеріїв. Головне – правильна техніка і якісні матеріали.

В моїх найближчих планах – навчання, саморозвиток, вдосконалення техніки і навичок. А в майбутньому – відкрити свою студію перманентного макіяжу. Працювати в мирній країні і робити українок ще красивішими” – поділилася майстер.

Детальніше: https://www.instagram.com/permanent_10valeria/

34. Liliya Franchuk – засновниця «MotankaShop_FranchukBrand»

Liliya Franchuk - засновниця «MotankaShop_FranchukBrand»

“Якоюсь мірою на виникнення мого бренду вплинула моя бабуся. Вона привила мені любов до вишивки. З захопленням я спостерігала як вона вишивала рушники. А потім і мене навчила.

Поняття та розуміння що таке «Лялька – мотанка» прийшло до мене від мами, так як вона раніше їх робила. А конкретно сама почала займатись цим 3 роки назад. Так як тема мотанок була більшою мірою не відома людям, хотілось відродити, показати, та донести, що це історія, яку з часом забули та іноді навіть цурались. Ось так «народилась» перша моя «Берегиня», яка зараз стоїть та оберігає мою домівку. А потім понеслось. Одна мотанка за іншою, зазвичай це були подарунки для друзів та рідних. Згодом я зрозуміла що потрібно йти далі і відкривати свої роботи світові. Так і зародився «MotankaShop_FranchukBrand».

Liliya Franchuk - засновниця «MotankaShop_FranchukBrand»

Ставати унікальними моїм виробам допомагає моя професія психолога. Так як я бачу в людини душу і потім вже розумію, яка саме «Берегиня» потрібна цій людині. По максимуму я вкладаю і частинку своєї душі. Всі мої мотанки несуть в собі тепло рук, любов і турботу, з якою вони створені. Вони несуть в собі сонячну енергетику.

Вироби призначені для усіх хто цінить, або лише відкриває для себе нашу культуру. Для тих людей, що за кордоном, але бажають мати в себе частинку України. Для всіх хто любить і поважає нашу історію. Так як тема мотанок була забута, зараз потрібно правильно показати людям, «познайомити» з цим видом мистецтва.

У майбутньому планую і надалі займатись своєю справою. Популяризувати тему мотанок. Доносити до людей, що це наша історія, це те що робили, любили і цінували наші предки. Відкривати для себе нові сторінки цієї історії, вдосконалюватись та робити світ трішки кращим” –  ділиться Лілія Франчук.

Детальніше: https://www.instagram.com/motankashop_franchukbrand/

35. Лариса Лончар – лікар-косметолог, засновниця європейської школи краси “Вiotonika”

Лариса Лончар – косметолог із досвідом, технолог фірми Dr. Belter, тренер фірми GUNA, затятий прихильник біологічної естетичної медицини та комплексного підходу до краси, людина з позицією та високою відповідальністю перед своїми клієнтами, яких веде сім’ями та багато років поспіль.

Після закінчення лікувального факультету медінституту Лариса Лончар 9 років жила закордоном, де й здобула свої перші знання з косметології, а також розуміння, наскільки цінна довіра клієнта і як важливо її зберегти. Повернувшись до України, за наполегливою рекомендацією подруги-наставника вона потрапила до компанії American Beauty та 7 років пропрацювала у напрямку косметології.

Вже 7 років Лариса приймає клієнтів у приватному кабінеті. «Власний бізнес вимагає безперервного розвитку, навчання, нових методів роботи, – каже вона, – адже клієнту потрібно допомогти максимально і піклуватися не лише про миттєвий ефект процедур, а й про те, що з ним буде через 3-5 років».

Понад 10 років тому Лариса навчалася гомотоксикології у німецькій фірмі Hell, а потім у італійській GUNA. У цей момент вона не просто розширювала свої знання та набувала нового досвіду, а формувала інший погляд на звичні речі, зокрема на класичну медицину, основою якої є придушення симптому. З того часу Лариса перейнялася новою філософією в косметології, яка згодом стала філософією її життя, і зайняла позицію прихильника біологічної естетичної медицини.

Косметолог Лариса Лончар пропагує клієнтам не просто красу, а красу через здоровий спосіб життя. Ця позиція призвела її до необхідності працювати не поодинці, а в команді з гомеопатом та остеопатом. Попереднє тестування організму дає зріз стану внутрішніх органів і дозволяє коригувати не тільки зовнішні, а й внутрішні порушення за допомогою програм, що омолоджують, складених з урахуванням особливостей кожного клієнта. Крім того, такий підхід дає можливість передбачати проблеми, які можуть виникнути в майбутньому, та попередити їх за допомогою профілактичних заходів.

Детальніше: https://biotonika.com.ua/

https://www.instagram.com/larisalonchar/

Блог Лариси Лончар: https://rus.lb.ua/blog/larisa_lonchar/

36. Оlexandra Hvalchuk засновниця бренду “A.H.”

Оlexandra Hvalchuk засновниця бренду

“Мене звати Олександра, я майстриня аксесуарів ручної роботи. По життю я творча людина, по спеціальності –  хореограф, також шию, в’яжу, клею, малюю.

Одного разу побачила в інтернеті брошку ручної роботи, хотіла купити, але майстер живе у Криму і доставка була дуже дорога. І я вирішила “а чому би не спробувати зробити своїми руками!” І в мене вийшло, не з першого разу звісно, але ж потім вдалося. Перші брошки я дарувала мамі та подругам. Потім було перше замовлення, потім друге і так створився бренд “A.H.”(accessories handmade)

Бренд “А.H.” – це і літери мого імені з англ. Alexandra Hvalchuk, а також назва моєї справи з англ. Accessories Handmade. Унікальність “А.Н” – в тому, що я не “штампую” вироби однакові, кожні мої брошки, сережки, каблучки зі своєю історією. У кожного виробу своя родзика, своя деталь що робить ії не схожі на інші. Тому в моїх прикрасах Ви точно будете виділятися серед інших.

 Оlexandra Hvalchuk засновниця бренду

Мої вироби призначенні для тих:
-хто ціннує вишуканість виробів ручной роботи,
– хто хоче підкреслити свою зовнішню та внутрішню красу,
– хто полюбляє яскраві деталі в стилі,
– хто шукає нестандартні подарунки, які запам’ятаються назавжди.

Ще до війни я приймала участь у збірі коштів для Марійки Сахно. Створила акцію “Пір’їнка надії” та з кожного продажу частину відправляла на допомогу. З приходом війни мої замовлення зупинились, життя в окупації (я сама з Нової Каховки, Херсонської обл.) не давало змоги ані отримувати матеріали, ані відправляти замовлення. Коли ми переїхали з родиною у Вінницьку обл., довелось все починати з чистого аркуша, так як усі матеріали до останньої голки, я залишила вдома. Але віра в те, що я можу своєю справою допомогти країні, була сильнішою аніж інші проблеми. Так я почала відсилати на допомогу армії 20% суми з вартості. Зараз я відсилаю не тільки для ЗСУ, а і на усі інші благодійні фонди. Питаю у замовника, якому саме фонду він хоче щоб я перевела відсоток. Таким чином я і прикрашаю людей в країні, і допомогаю армії, лікарям, дітям визволяти та боронити нашу країну.

У майбутньому, я мрію відкрити власну студію, де кожен зможе прийти, обрати свій аксессуар, або вигадати ескіз і ми разом втілимо його у життя. І це буде щось особисте для кожного клієнта.

Детальніше: https://www.instagram.com/accessories_a.hvalchuk/

37. Мережа тату-студій  “Veаn Tattoo”

Мережа тату-студій 

Всім привіт, ми найбільша мережа тату-студій в Україні Veаn Tattoo @vean_tattoo! Ми працюємо в складний для країни час та всіма силами допомагаємо тим, хто цього потребує.

Хочемо розказати трішки про нас. Наша історія почалася з міста Херсон. Саме там у 2011 році була відкрита перша студія. Далі у 2013 році ми відкрили другу студію у Бердянську. Наразі наша мережа налічує 44 студії по Україні, 25 студій в Польщі, 7 студій в Німеччині та салони в Чехії, Угорщині, Литві, Болгарії.

Саме у вересні наша мережа святкує свій День Народження. В 2022 році нам 11 років, і в честь цього на нашій головній сторінці @vean_tattoo ми проводимо крутезні розіграші безкоштовних татуювань, сертифікатів та новенького Iphone 14. Умови розіграшів на сторінці @vean_tattoo.

Ми активно розвиваємось та плануємо розширятися й в інші країни Європи. Наша головна умова для всіх салонів – це чистота, стерильність та якість. Ми підтримуємо високий рівень стерилізації, використовуємо тільки одноразові розхідні матеріали та працюємо з талановитими та професіональними майстрами. Також ми спонукаємо наших майстрів до постійного розвитку, тому проводимо майстер-класи для підвищення їх рівня кваліфікації.

Наші послуги призначені для всіх, хто хоче виділятися своєю індивідуальністю, втілити в життя найзаповітнішу мрію та отримати якісну послугу, не хвилюючись про чистоту та стерильність. Саме тому ми маємо важливе завдання – відпустити Вас зі студії тільки з посмішкою та ідеальним результатом.

Мережа тату-салонів приймає участь у доброчинності. Певний відсоток від продажів сувенірної продукції та витратних матеріалів надається на допомогу в благоустрою палат у дитячих лікарнях, а також на допомогу дітям-сиротам. З початком війни ми постійно організовуємо волонтерські збори на допомогу, техніку та автомобілі для армії, вираховуємо відсоток з сеансів на закупку гуманітарної допомоги постраждалим від війни, донатимо з івентів на ЗСУ. Закликаємо всіх вас також долучитись до допомоги нашій армії та зробити свій внесок у перемогу України.

В майбутньому плануємо ще більше відкривати нових студій по всій Європі, щоб втілювати в життя мрії людей по всіх країнах. А після Перемоги будемо відновлювати роботу студій, які наразі знаходяться в окупації, та обов’язково допомагати тим, хто цього потребує. Все буде Україна!

Детальніше: https://www.instagram.com/vean_tattoo_kyiv_art/

38. Julia Okopna – сертифікований стоматолог-ортодонт

Julia Okopna - сертифікований стоматолог-ортодонт

“Всім привіт! Мене звати Юлія. Я практикуючий лікар ортодонт. Веду свій прийом в м. Києві і намагаюся допомогти всім, хто цього потребує. І новим пацієнтам і тим, хто вже проходить ортодонтичне лікування, але вимушений був переїхати.
Чому саме ортодонтія?

Я не походжу із сім’ї медиків, як це часто буває. Рішення стати стоматологом було виключно моїм і дуже бажаним.Адже за першою освітою я маю диплом «обслуговування комп’ютерних систем і мереж» і ось тільки отримуючи цю професію я зрозуміла, що хочу дивитися не в екран монітору, а на усміхнені обличчя людей. Тому ще під час підготовки до вступу на стоматологічний факультет визначилася з напрямком – ортодонтія.

В моїй роботі немає ніякої унікальності. Ортодонтія досить правильна наука, але творча. Я вважаю, що основним в нашій професії являються початкові етапи лікування – це налагодження довірливих стосунків з пацієнтом, повна діагностика і складання правильного плану лікування.

Ортодонтія доступна кожному: від першого і до останнього зуба. Але все ж основна аудиторія пацієнтів в ортодонта це діти 5-8 років, підлітки і дорослі 20-35 років, які мають певні функціональні або естетичні порушення прикусу і зубних рядів.

Війна трішки перевернула все з ніг на голову. Останні декілька місяців я працювала в ортоцентрі в Нідерландах і тільки нещодавно повернулася. В планах долучитися до БФ «Подаруй дитині усмішку».

У майбутньому в моїх планах: вдосконалюватись професійно, впроваджувати новітні технології в лікуванні, робити посмішки пацієнтів гарними, а їх щасливими” – ділиться фахівець.

Детальніше: https://www.instagram.com/dr.okopna_yulia/

39. Надія Шевцова – засновниця бренду @nadin_shevtsova_

Надія Шевцова - засновниця бренду @nadin_shevtsova_

Моя історія розпочалася ще в дитинстві. Десь з шостого класу. Мені дуже подобалось на уроках праці в школі щось робити своїми руками, будь це вишивка, в’язання чи шиття. Спостерігаючи, як мені кортить навчатися та займатися вишивці більше, ніж по шкільні програмі, моя бабуся Марія допомагала мені, вчила. Саме моя бабуся навчила мене не відкладати роботу на потім, робити все акуратно та до кінця, адже у вільний час сама любила робити щось своїми руками. З того часу, майже все своє життя, я вишиваю хрестиком, бісером. А три роки тому, здобувши базову освіту з вишивки та отримавши сертифікат школи «Home art» про успішне навчання, моє хобі перетворилось в пошук самої себе та в бренд під назвою @nadin_shevtsova_

Все що я роблю – роблю з душею та як для себе. Це мабуть і є унікальність мого бренду @nadin_shevtsova_. Адже все має значення – який вигляд має робота, якість її виконання, якість матеріалів з яких вона зроблена та як і в що вона упакована. Можливо тому в мене вже є постійні клієнти, які звертаються до мене із замовленнями як із інших країн так із рідної України. Головне, те що я роблю приносить мені задоволення. Найбільше задоволення я отримую, коли замовниці/замовники мені пишуть слова подяки, захвату та повертаються з новими замовленнями.

До мене звертаються із замовленнями жінки, чоловіки з різних країн, різних професій та статків. Адже вироби ручної роботи ціняться та мають унікальність своєю неповторністю та індивідуальністю. Як би не хотілось, але одну і ту ж ручну роботу повторити на 100% дуже складно. В першу чергу саме для таких людей, які цінують ручну роботу і призначені мої вироби.

До війни бренд @nadin_shevtsova_ приймав участь як спонсор в різних благодійних лотереях, які збирали кошти на допомогу хворим діткам. Багато виробів відправлено на благодійні ярмарки, які направлені на збір коштів для онкохворих діток. А під час війни основна допомога бренду – це збір коштів на благодійних лотереях та допомога захисникам та захисницям Запорізького краю міста Оріхова. За власні кошти та за кошти з лотерейок було придбано тепловізори, тактичні компаси, теплі речі (шапки, термобілизна, тактичні рукавиці, балаклави), направлені кошти на купівлю автомобіля. Запрошую приймати участь в благодійних лотереях на сторінці бренду @nadin_shevtsova_, адже кожна гривня допомоги наближає нас до перемоги!

У майбутньому планую розширити географію, впізнаваність бренду @nadin_shevtsova_. Запустити нову лінію патріотичних прикрас спільно з відомою художницею Дніпропетровщини. Хочу щоб майстринь з України знали у кожному куточку світу! Все буде Україна!

Детальніше: https://www.instagram.com/nadin_shevtsova_/

40. Олена Островська – засновниця @astra_nails_academy

“Це був дуже важкий шлях, так як розпочалось все з купівлі студії манікюру, яка вже «помирала». Я не є майстром в beauty індустрії і мені довелось все вивчати з нуля. В своїй команді я залишила тільки одного майстра з манікюру і одного brown-дизайнера. За 2 місяця ми стали конкурентоспроможні і до нас почали заходити «сусіди-конкуренти», що дійсно радувало. Протягом року, я все думала, куди далі рухатись, так як в нас зібралась велика команда: майстери манікюру, brown-дизайнери, лешмейкери, перукарі, косметолог, візажист і всі вони з 10-15 річним досвідом роботи. Можна було б звичайно відкрити ще одну студію, але не хотілось просто заробляти гроші, хотілось щось робити корисне. Навіть думали розробити свою лінію косметики, але почалась війна…

Через 2 місяця я зрозуміла, що дуже багато людей поїхали та не можуть знайти собі роботу в інших країнах. І тут в мене велика команда практикуючих інструкторів, які можуть навчити «від А до Я», наш дивіз: «Про СКЛАДНІ речі – простими словами». Саме головне, щоб інструктор також працював майстром, якщо він втратить практику, то й не зможе дати необхідного обсягу інформації, яку потрібно надавати! Ми змогли! На даний момент ми випустили багато дівчаток, які з перших днів працюють! Нам дякують салони за майстрів, яких обирають у нас! Та найголовніше, що ми є велика сім’я і в нас постійне поповнення! Ми не втрачаємо зв’язку після і надаємо допомогу по закінченню курсу.

Ми працюємо для всіх, хто має бажання навчитись та працювати в beauty індустрії. Для нас неважливий вік, професія та стать. Головне – бажання! Також є курси, які проводжу я «Від майстра до інструктора», «Онлайн продаж», «Як відкрити студію без «втрат»». Я навчаю всьому, чого навчилась за ці роки і найголовніше розповідаю про помилки, які не потрібно допускати.

У майстрів beauty індустрії навчання триває в середньому  5-6 днів практики, де йде відпрацювання на моделях (30-40 годин).

Мої курси – це 5/6 тижнів: роботи в групах, прямі єфіри, технічне завдання, розбір домашніх завдань.

Для  мене важлива участь в благодійних проєктах, отож на постійній основі, вже років 7 я допомогою мамам, які залишились з дитинкою на руках – речами, іграшками, грошима.

Плани на майбутнє рухатись вперед! Зараз розробляємо проект Академії в Європі, так як наразі багато наших людей вимушено поїхали, а роботи там для них немає. А наші майстри – найкращі! Будемо навчати, щоб наші дівчатка буле працевлаштовані” – поділилася підприємець.

Детальніше: https://www.instagram.com/astra_nails_academy/

41. Тетяна Герасимчук засновниця “ТАстудія”

 Тетяна Герасимчук засновниця

Все почалось вже в далекому 2016 році, коли я вирішила радикально змінити свою професійну діяльність.

В мене була мрія реалізувати свої, розвиті ще з дитинства, почуття прекрасного і здібності в малюванні та почати свою справу в бюті сфері.

Майстрів звичайного мейкапу було вже вдосталь, а саме в той час активно почав розвиватися напрямок перманентного макіяжу. Я людина, яка звикла розбиратися у всьому досконально, тому почався період активного навчання. Вчилась я у провідних майстрів – гуру перманентного макіяжу. Після чотирьох років активної практики, під час якої я продовжувала навчатись (цей процес ніколи не можна зупиняти – завжди є повчитись чомусь новому), я відточила свої навики в даній професії. Брала участь в багатьох конференціях, конкурсах та майстер-класах міжнародного рівня.

У 2020 році деякі дівчата, які проходили як клієнти на процедуру, зацікавились перманентним макіяжем і захотіли навчитись самі. Це підштовхнуло мене до думки відкрити свою школу. А на той час в мене вже було чим ділитись в професійному плані. Так з’явилась Академія перманентного макіяжу «ТАстудія».

Так…  це саме ТА студія, яка була створена для надання якісних послуг перманентного макіяжу та для отримання нашими клієнтками задоволення від результату.

Це саме ТА студія, яка була створена для якісного навчання на курсах перманентного макіяжу бажаючих освоїти професію майстра татуажу за унікальною методикою розробленою мною, а також для проведення майстер-класів з підвищення кваліфікації майстрів, які вже працюють.

Це саме Та студія, яка знаходиться в центрі міста Києва в 1 хвилині від метро Олімпійська, що дуже зручно як для клієнтів, так і наших учнів.

В цей складний час ми допомагаємо ЗСУ і віримо в нашу перемогу.

Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 за адресою:

м. Київ, вул. Антоновича, 47

Детальніше:
https://microblading-kiev.com
https://www.instagram.com/gerasymchuk.pm
https://www.facebook.com/microblading.tg
Для запису на процедуру чи безкоштовну консультацію: +380 (99) 6-533-522

42Салон краси “Beauty Bar Vyshnia”

Салон краси

Салон краси Beauty Bar Vyshnia працює з січня 2022 року та знаходиться в мальовничому містечку на Київщині, в місті Вишневе по вулиці Європейська 23. Назва бренду безпосередньо пов’язана з назвою та історією нашого містечка. Колись вишневі садки при станції “Жуляни” зачаровували своєю красою, а зараз салон краси Beauty Bar Vyshnia, що знаходиться в самому серці міста, запрошує клієнтів до дивовижного світу краси.

Вже від початку свого існування салон користувався неабиякою популярністю серед клієнтів. Однак, війна, що розпочалась 24 лютого внесла свої корективи в функціонування салону. Попри труднощі пов’язані з війною, що триває в країні, було прийняте рішення далі працювати та підтримувати економіку країни. Зараз салон краси продовжуємо працювати, дарувати своїм клієнтом красу і радість, допомагає армії і військовим та має невпинну віру в перемогу і квітуче майбутнє України.

Салон краси Beauty Bar Vyshnia має свою унікальну концепцію закладу та підхід до клієнта. Тут кожний клієнт відчує себе
особливо та неповторно. Салон краси Beauty Bar Vyshnia – це місце релаксу, де можна відпочити від буденних справ та турбот. В
салоні краси можна скористатись високоякісними послугами такими, як:

■ Догляд за волоссям;
■ Фарбування волосся;
■ Стрижки, зачіски та укладки;
■ Манікюр та педикюр;
■ Депіляція;
■ Візаж та догляд за бровами.

Команда салону – це професіонали своєї справи та справжні феї зі сфери краси. Майстрині працюють з високоякісними матеріалами та технікою, а в салоні створюються особливе відчуття комфорту та затишку. Салон краси Beauty Bar Vyshnia – це зручне розташування, якісні послуги, професійна команда та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Салон краси Beauty Bar Vyshnia – це сімейне місце краси. Кожний член родини отримає в салоні високоякісні послуги. Салон має розбудовану та широку оферту враховуючи потреби чоловіків, жінок та дітей. Салон краси Beauty Bar Vyshnia орієнтований на
створення затишку та комфортної атмосфери для кожного клієнта. Пропозицію послуг салону краси можна прочитати на сайті:
https://www.beautybarvyshania.com/послуги/прайс

Команда салону краси Beauty Bar Vyshnia вважає, що соціальна місія є важливою складовою кожного діючого бізнесу. Важливо бути соціально відповідальним підприємством. У зв’язку з цим салон намагається регулярно приймати участь у різного роду благодійних і соціально важливих проектах. Наприклад, як бізнес, що працює під час війни, підприємство ефективно підтримує економіку країни, регулярно частина зароблених коштів переказується на потреби ЗСУ, салон підтримує збори коштів на потреби військових, відбувається співпраця з діючими місцевими платформами, що, також, підтримують армію країни. Окрім того, салон краси Beauty Bar Vyshnia прагне підтримати та покращити моральне самопочуття наших військових. Тому кожен воєн ЗСУ отримує знижку на перукарські послуги в салоні.

Салон краси Beauty Bar Vyshnia планує надалі працювати та розвиватись для своїх клієнтів. Зокрема, хоче розширити свої послуги та запровадити цікаві новинки, надалі працювати над покращенням атмосфери в салоні, підвищенням кваліфікацій майстрів та покращенням вже існуючих послуг. В майбутньому салон планує запроваджувати ще більше цікавих акцій, послуг та пропозицій. Салон краси Beauty Bar Vyshnia охоче розпочне співпрацю з зацікавленими бізнесами та створить неймовірні колоборації.
Салон краси Beauty Bar Vyshnia вірить в перемогу України та наше світле і квітуче майбутнє!

Салон краси “Beauty Bar Vyshnia” в соціальних мережах:
Instagram – https://www.instagram.com/beautybarvyshnia
Facebook – https://www.facebook.com/BeautyBarVyshnia
Сайт – https://www.beautybarvyshania.com

43. Олександр Марков

Олександр Марков

Я нейрохірург, практично все життя пропрацював нейрохірургом, в 2015 році через певні обставини потрапив лікарем на фронт на Донбас, коли повернувся мені запропонували створити і очолити реабілітаційну клініку. Це було цікаво, я освоїв кілька методик в апаратній та фізичній реабілітації, найняв фахівців і ми організували досить відому в Харкові (сам я з Харкова) реабілітаційну клініку, надалі до реабілітації ми додали хірургічний модуль. На якомусь етапі у мене виник конфлікт інтересів із власником проекту і я пішов в іншу структуру, де організував реабілітаційне відділення. Відділення успішно функціонувало, ми стали розширюватися, докупили обладнання, і це сталося перед війною. У період управління обома проектами я опанував ще одну спеціальність (крім спеціальності організація та управління охороною здоров’я) – рефлексотерапію. Рефлексотерапію успішно інтегрував до загального протоколу програм відновного лікування. А потім почалася війна. Під обстрілами я вивіз сім’ю з Харкова довіз їх до кордону, де вони його успішно перетнули і поїхали до Німеччини. А я поїхав на фронт лікарем до добровольчого шпиталю. Спочатку був Київ, потім коли Київ звільнили ми поїхали на Донбас. Там Бахмут, Слов’янськ, Лисичанськ, Сєвєродонецьк. Я оперував солдатів та цивільних, лікував їх голками. Наприкінці травня я повернувся до Харкова і намагався там відновити роботу відділення, але на жаль, місто на той момент люто обстрілювали і повноцінну роботу відновити не вдалося. Я повернувся до Києва та створив школу акупунктури. Власне вона існувала і до війни, але була другорядним паралельним проектом. Зараз, з огляду на те, що я залишився без команди без обладнання та приміщення, школа акупунктури стала основною гілкою бізнесу.

Я звичайний лікар, всі методи винайдені давно, а деякі кілька тисяч років тому. Я просто використовую диференційований підхід. Під кожну проблему є свій інструмент лікування, структурні проблеми вирішуються фізичною терапією, вегетативною голкотерапією, де необхідно використовувати медикаменти, а де щось ще.

Реабілітація – це величезний магістральний напрямок у медицині. Реабілітація – це відновлення. І воно передбачає відновлення після будь-якої ситуації, пов’язаної зі втратою. Що втрачає людина не важливо, це може бути: втрата функції, втрата органу, втрата ресурсу, емоційні втрати. Щоб це не було, в результаті страждає якість життя. І ось реабілітація покликана повернути цю якість життя. То для кого вона? Можливо для Вас? Чи для мене? На кого вона спрямована? Я думаю, винятків немає! Особливо зараз…

Є групи людей, яким я надаю медичну допомогу без оплати. Кому та в якому обсязі допомагати – це я вирішую сам виключно індивідуально. Я досі перебуваю у волонтерському проекті ПДМШ ім. М. Пирогова (добровольчий госпіталь). І нагадаю, що з 2014 року я двічі був на фронті як лікар-волонтер. Востаннє обіймав посаду головного лікаря шпиталю.

Дуже важливо закріпити те, що вдалося зберегти. На даний момент я розвиваю мою школу акупунктури, після війни я відновлю свій реабілітаційний центр та відкрию наукову лабораторію з вивчення об’єктивізації та легітимізації методів фізичної терапії. Але це вже зовсім інша історія…

Детальніше: https://www.instagram.com/markov.rehabcenter.kh/

44. Компанія ВДВ – виробництво наборів для вишивання муліне та бісером
"

Заснований у 1992 р. сімейним подружжям Кутних, цей відомий український бренд “ВДВ” (Вишуканий Дизайн Вишивки) вже 30 років надихає своїх прихильників якісними товарами для рукоділля, шиття та в’язання.

В ті непрості для країни часи, в період становлення української незалежності, вони вирішили відродити стародавню українську традицію – вишивку нитками, якій складно було розвиватися через нестачу якісних матеріалів.

Заснована ними компанія розширялась, дизайнери фірми почали розробляти авторські набори для вишивання не тільки нитками, а й бісером. ТМ ВДВ була першим виробником наборів для вишивання бісером в Україні. І зараз, через багато років, ми впевнено можемо сказати – мета досягнута! Традиція вишивання не тільки відродилася, а й стала дуже популярною і серед молоді.

Зараз у ВДВ більш ніж 3000 різноманітних схем та наборів для вишивання і творчості.

Є різноманітні серії – як для початківців, так і для досвідчених майстринь, які прикрашають будь-який інтер’єр – від класичного до хай-тек.

Після початку війни компанія вже за декілька тижнів відновила роботу заради підтримки робочого колективу та економіки нашої рідної країни.

Багато психологів вважає, що вишивка – це найкращий засіб боротьби зі стресом та тривожністю. Повторення монотонних дій допомагає розслабитися та відволікає від важких думок.

ВДВ щомісяця фінансово допомагає різним благодійним фондам та наближує нашу перемогу.

Ми сподіваємось, що у майбутньому  дизайни ВДВ будуть продовжувати набирати популярність, допомагати знімати стрес, а вишиті картини прикрашати життя.

Детальніше: https://vdvkiev.com.ua/

https://www.instagram.com/vdv_creative/

45. Марина Дубровська

Марина Дубровська

Привіт. Давайте знайомитися. Я Дубровська Марина. Мені 55 років. Живу в чарівному місті Харків. Працюю з дітьми в палаці культури та в дитячому клубі за місцем проживання. Моя спеціальність технік-технолог швейного виробництва. Закінчила ХМТТ.

Я маю два творчих колективи дітей, які люблять творити, шити, мотати, валяти шерстю. Я розвиваю вміння, індивідуальність кожної дитини. Прививаю любов до рукоділля дитині з п’яти років. Цього року виповнюється 19 років моєму колективу.
Маю дві збірки, в яких брала участь.

Моя робота і діяльність пов’язана з виготовлення народних українських ляльок. В 2021 році, 20 квітня, я отримала звання народний майстер України. Йшла до цього самостійно з вірою, що цього варта.

Народна лялька зроблена з тканини – вузликова лялька. Назва походить від укр. мотати. Вважається, що у давнину мотанки виконували функцію сакральних оберегів.

Завжди любила робити щось руками. Вишивала, шила і плела гачком. Цю любов мені дала моя тітка. Перебуваючи влітку в селі, вечорами вона мене вчила вишивати, плести гачком.

Коли мене питають: де берете ідеї в виконанні ляльок? Відповідаю – іноді уві сні, інколи треба відтворити стрій український, тоді по  фото. Але ляльки бувають різні за призначенням. Роблю і маленькі ігрові, реконструйовані по книгам етнографів і звісно свою авторську ляльку.

Використовую в роботі тільки натуральні тканини, нитки та інколи вишиваю роботи стрічками, не тільки муліне.

Мої ляльки побували на багатьох виставках, які проходили в різних куточках країни. В Чернівцях, Стрій, Київ, Лубни, Херсон, Золочів, Ужгород, Харків, Бровари, НСМУ, Домі художника Київ. Конкурсів в яких мої ляльки брали участь багато. Приведу декілька основних: «Сузір’я Україна-Європа», «Україна Єдина», «Квітуча Україна», «Україна єднає світ», «Super Word Talent 2020», «Симфонія кольорів Самоцвіти», «Канадсько-Український фестиваль дитячої та юнацької творчості.

За період з 2020 року зробила свою персональну виставку в Обласному організаційно- методичному центрі культури і мистецтва, в Історичному музеї міста Харкова, та в 2022 року онлайн виставка (на жаль у зв’язку з війною). Але я весь час перебувала в своєму Харкові і підтримувала своїх дітей. Ми робили в мене вдома і своїми ляльками підтримуємо наших ЗСУ. Ляльки їдуть за кордон і там продаються. А на виручені гроші купляють для наших захисників необхідне.

Я і на далі беру участь в виставках, конкурсах. Зараз працюю на новими роботами. Війна внесла деякі корективи, але не зважаючи на це живу, творю і радію кожному прожитому дню. Багато моїх ляльок та учнів були надіслані на благодійні закордонні ярмарки. Були в Ізраїлі, Німеччині, Польщі, Великобританії і різних містечках, Брюсселі. У деяких містах по декілька разів. До Великобританії уже шість посилок поїхало…

Зараз, в такий складний для України час, продовжую працювати і навчати дітей в гуртках, де працюю. Особисто беру участь в проектах на підтримку ЗСУ, у виставках показах в різних куточках України. В цьому році зробила свою персональну виставку, яка була запланована на 23 березня. У зв’язку з війною вона пройшла тільки онлайн на сторінці Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва. А в жовтні мої ляльки, зроблені під час війни, поїхали у місто Валки в Краєзнавчий музеї на виставку «Вишиті рушники та ляльки-мотанки», яка буде проходити до кінці грудня.

Мої плани на майбутнє? Думаю усе все що я роблю – робота з дітьми, нові проекти, виставки, підтримка наших захисників до кінця війни – це і є плани.   До зустрічі і до нових виставок, проектів у моєму житті!

Детальніше: https://www.instagram.com/marina_dubrovskaa/

46. Авторські мотанки від Катерини Ровінської

“Я Катерина і створюю авторські оберегові ляльки в техніці мотанка .

Лялька-мотанка створена для людей, які шанують традиції.

Тримаючи такі мотанки відчуваєш зв’язок минулого (українські традиції, багатство, історія) з сучасним, вони поєднуються в цій красі .

Матеріали, які використовую – бавовна, мереживо, стрічки, бісер, шерстяні нитки, квіточки.

Сьогодні мотанка – це найкращий подарунок, виконаний в українських культурних традиціях, оберіг свого власника, що здатен захистити його від всякого зла та принести йому гарну вдачу, достаток та здоров’я. Адже такий ексклюзивний подарунок як мотанка, наділяється теплом рук та відповідно позитивною енергетикою.

Кожна лялька була та й залишається унікальним твором майстра, яка не повторюється.

Майбутнє — це незвіданий шлях, для мене і кожного українця непроста доріжка, яка до кінця невідома. Але я знаю, що буду щасливою і приносити людям користь .

Недаремно в народі кажуть, що людина — коваль свого щастя, вона сама будує власне життя. Тому, до зустрічі в майбутньому!” – поділилася майстриня.

Детальніше: https://www.instagram.com/motankadoll_2020/

тел.: +380674425177.

47. Lotus Design 

Lotus Design

Моя історія почалася з поваги та вдячності. Саме цю енергію я передав разом із своїм першим браслетом. Саме ці почуття я хотів висловити близькій для мене людині. На початку 2017 року я захотів зробити особливий подарунок. Знаючи, що отримувач захоплюється браслетами Shamballa, вирішив створити для нього індивідуальний браслет в плетінні, наповнений важливим символізмом. Через 9 місяців з’явився на світ мій перший виріб, який став початком дивовижної подорожі в світ каміння.

Кожна робота створюється індивідуально під замовника, враховуючи побажання та вподобання. Це дозволяє створювати особливі речі, наповнені важливим для замовника сенсом. Під замовлення доступно більше 60 різновидів натурального каміння. Кожен камінець відбирається і гранується вручну в Індії.

Lotus Design 

Мої вироби є проявом багатого внутрішнього світу, вибагливого смаку та високих стандартів замовника. Отже, людина, яка обирає для себе найкраще!

Весь час активно приймаю участь в благодійності, але вважаю, що добрі справи мають робитися в тиші – так полюбляв казати мій Наставник.

Маю багато планів на майбутнє, кому цікаво – слідкуйте за сторінкою. Найголовніше зараз  – це наша Перемога над оркостаном. Відновлення країни, виведення її на новий рівень розвитку та гідне місце на міжнародній арені. Тому, кожен із нас має робити максимум з того, що в поточних умовах можливо заради кращого сьогодення та світлого майбутнього

Детальніше: https://www.instagram.com/lotusdesignjewels/

48. Ideale – клініка сучасної стоматології та естетичної медицини

Ideale - клініка сучасної стоматології та естетичної медицини

Концепція клініки — якісне й безболісне лікування та профілактика зубів. Крім того, тут зроблять все можливе для Вашого комфортного перебування в клініці. Працюють, аби гості могли отримувати найкращі умови та уникали стресу.

Клініка працює вже 13 років, секрет успіху – в керівниках, ними є подружжя: Олексій та Наталя

Ideale - клініка сучасної стоматології та естетичної медицини

Послуги:

Гігієнічний комплекс
Відбілювання
Брекети
Імплантація зуба
Реставрація зубів
Елайнери
Вініри
Лікування уві сні дітей та дорослих
Безболісне видалення зубів ультразвуком

Заклад працює майже увесь час під час війни, незважаючи на складні умови!

Щодня клініка приймає по 20-30 пацієнтів.

Постійно діють цікаві акції та знижки.

Знижка 50% на ЕЛАЙНЕРИ.
15 років гарантія на ВІНІРИ.
Довічна гарантія на ІМПЛАНТАЦІЮ.

Беруть участь в благодійних програмах:
Поверни усмішку герою
Знижка для ЗСУ
Спеціальна програма для переселенців

Детальніше: https://ideale.ua/

https://www.instagram.com/ideale_dental/

https://www.facebook.com/ideale.com.ua/

https://www.tiktok.com/@ideale_dental

49. Людмила Терещенко – засновниця, топ-тренер міжнародного начального центру Academy PMU, Beauty diva of Ukraine 2022

Людмила Терещенко - засновниця, топ-тренер міжнародного начального центру Academy PMU, Beauty diva of Ukraine 2022

Моє перше навчання у сфері краси мені подарували. Я родом із маленького провінційного містечка з такої родини, де була велика потреба і мені рано потрібно було ставати самостійною.

З 19 років після педагогічного коледжу я вже встигла побувати в різних містах і країнах шукаючи собі роботу, був дуже важкий час коли я голодувала і в буквальному значенні іноді навіть не знала де ночувати. Мене ростила і як могла забезпечувала одна мама, допомогти було нікому… Тому щоб не обтяжувати маму я мала вчитися жити самостійно. У результаті після своїх річних пошуків я приїхала до Києва з однією сумкою в руках .

І після місячного пошуку роботи я нарешті влаштувалася працювати в книгарню продавцем консультантом. На робочій зміні разом зі мною працювали й інші дівчата, ми потоваришували і я по можливості завжди їм робила якісь зачіски та макіяжі.

Одного разу один мій знайомий, який часто приходив у магазин запитав: Що ти робиш з дівчатами, які з тобою працюють, вони вранці були одні, а ввечері всі дуже гарні. Я відповіла що просто їх фарбую, волосся укладаю, він каже:  У тебе великий талан у цій сфері, тобі вчитися треба. Але про яке навчання могла йти мова якщо я ледве виживала на ті гроші, що заробляла, я так йому і сказала. Але через якийсь час ця людина запропонувала мені допомогти, він оплатив моє перше навчання. Ось так завдяки таланту і випадковості я з того часу почала працювати тільки на себе у сфері краси. Пізніше коли не могла їздити вже по зйомках я вирішила освоїти перманентний макіяж.

І через шість років, після роботи вдома, де я і навчала і приймала клієнтів, у мене історія повторилася. Я в той період пережила серйозні зміни у своєму житті, розлучення з чоловіком. Я взяла свою маленьку шестирічну доньку і пішла на орендовану квартиру, на яку у мене було грошей всього на один місяць щоб проплатити оренду. Та один мій гарний друг, що підтримував мене у той період, бачив скільки жінок приходить до мене додому на процедури та навчання. І одного разу він сказав таку фразу: “У тебе так багато бажаючих навчатися, тобі потрібен свій навчальний центр і студія, щоб ти могла розширити свій талант.” Але про яку студію в той момент я могла мріяти якщо думки були тільки одні – як оплатити оренду квартири і забезпечити всім мою маленьку доньку? І згодом сталося те саме, що й спочатку мого шляху. Мій друг допоміг мені відкрити студію, при цьому я не просила ні про яку допомогу як і вперше, просто бачачи мій талант, величезне бажання, багато праці, мені допомогли. Я вірю і знаю що саме Бог має в своєму розпорядженні серця людей коли бачить Ваше величезне бажання, талант і працю. Я дуже багато працювала, дуже і таким чином мій талант відточувався щодня. За 8 років мого бізнесу ми маємо великі результати – студентів, які здобули освіту в нашій студії з 27 країн, безліч нагород і найважливіше – змінені життя людей, яким наша студія дає професію. Коли почалася війна, я не опустила руки, робота в моїй студії триває весь цей час, а я сама, за останні півроку вже відкрила філію нашої Київської студії в Болгарії. І зовсім скоро нашим учням в Україні ми видаватимемо найкращі документи, які не потрібно буде підтверджувати в Євросоюзі, можна буде приїхати і одразу почати працювати.

Моя методика навчання перманентного макіяжу унікальна у всіх сенсах слова. У навчаннях я вкладаю весь свій професійний досвід довжиною майже 14 років. Приміром, у нашій професії дуже важливо мати знання про таке поняття як ШТРИХ. Майже на всіх курсах в інших школах навчають – 2 максимум 3-4 видів штрихів. Але завдяки моїй досвідченості, спостережливості та праці я вивела формулу – 10 різних штрихів!

Я також на своїх навчаннях даю величезну кількість технік ПМ, такої різноманітності знань з технік також не дає жодна школа.

Послуга Перманентний Макіяж створена для тих, хто хоче виглядати красиво в будь-яку пору року та доби незалежно ні від чого. Постійний макіяж – це знахідка 21 століття для всіх, хто економить свій час і хоче завжди бути з виразними рисами обличчя. Перманент не тільки підходить жінкам, є багато напрямків, які і чоловікам можуть допомогти залишатися впевненими в собі. Наприклад такий підвид ПМ як – трихопігментація, це імітація волосся на голові, коли своє волосся з якихось причин випало або порідшало. Також напрямок ПМ-камуфляж шрамів також може допомогти у безлічі проблем.

Благодійністю я займаюся завжди, це можна сказати що мій спосіб життя. Але я не роблю це голосно і не піарю свій бізнес за рахунок цього.  Мій девіз – Бачиш потребу? Стань на неї відповіддю.

Поки мій план на майбутнє в Україні – щоб моя студія в Києві і далі мала змогу працювати. Але вірю що ми вистоємо, адже стільки праці і років життя покладено в студію…

Тому мій план на даний момент – успішно продовжувати розвиток Academy PMU в Європі, чим я вже й займаюся. Найближчі місяці планую відкривати великий проект у Болгарії, в місті Пловдів – салон + навчальний центр, зараз йдуть ремонтні роботи.

А взагалі моєю мрією завжди був і залишається Лос Анжелес, я вже проводила там навчання і мала відкрити студію прямо в центрі міста, але тоді мої плани зіпсували деякі обставини та пандемія.

Детальніше: https://www.instagram.com/academypmu_lt/

50.  Ольга Хамайдюк – засновниця “Майстерня магії”

Майстерна магії

“Три роки тому я створила свою Майстерню магії! Майстерня магії –  це український бренд декору для дому.

Саме цього дня, 23 листопада 2019 року, з’явилося перше фото на сторінці @maisternia_magii, хоча робота почалася раніше…

Літо 2019 року. Син поступає в магістратуру і оголошує, що переїжджає жити та працювати в Київ. Дозволу не питає. Виріс, 21 рік. Самостійно приймає рішення і ставить перед фактом (навіть не сумніваюсь в кого це він такий). Ну що ж, лети пташко! Я не маю права обрізати тобі крила! Ти – чоловік і маєш вміти сам давати собі раду та нести відповідальність. Але раптом що, то я поряд!

В мене якось раптово з’являється багато вільного часу та безліч важких думок в голові. Як він там? Адже все сам. Знайшов житло, роботу, сам вирішує побутові проблеми. Справляється без мене добре.

Треба чимось зайняти руки і звільнити голову. Як?

Приходить осінь. Короткі дні змінюються довгими вечорами. Починаю освоювати інстаграм. Сторінку створила ще раніше, але не користувалась нею. Поки я лише як споглядач. Правил інста не знаю. В когось з блогерів побачила новорічний вінок. Гарний. Я напевно такий теж змогла б зробити для себе. Пробую. Але зроблю трохи по-іншому, по-своєму. Вийшло. Показала подрузі. “Зроби й мені”. Зробила. “Треба щоб це бачили інші, викладай фото в інстаграм”. Викладаю одне, друге, третє – заблочив інста (підозріла активність) і так три рази. Сумно.

Що хочу сказати, за 3 роки був пройдений великий шлях, я б сказала нелегкий, з помилками, деколи морально було важко, хотілося все кинути. Не вистачало вміння, досвіду, конкуренція шалена. Але я йшла далі. Нажаль не всі розуміють, що за красивим фото декору стоїть важка праця та досвід, а ціна включає не лише вартість матеріалів і “величезну” націнку майстра.

Але коли маєш підтримку рідних, які тобі кажуть – твори, а я приготую вечерю, або розвішаю прання та зроблю я тобі інший каркас, тільки не плач! То витираєш сльози і працюєш далі.

Монетизувати своє хобі не легко. Особливо коли ти самоучка. Потрібно багато вчитись і працювати.

За цих 3 роки, я навчилась дуже багато: створювати декори, які клієнти хочуть купити, а не ті примітивні “дитячі забавки”, які я робила 3 роки назад.

При цьому, я завжди слухала своє серце і часто все робила інтуїтивно. Навчилась працювати в багатьох програмах, фотографувати та обробляти фото, монтувати відео, трохи краще розуміти цю звірюгу – інстаграм.

Як результат пройденого шляху – зараз мої декори “живуть” не лише в багатьох оселях України, а й в інших країнах світу.

Майстерня магії

Але це лише початок. Багато ще чого попереду треба навчитись та зробити. Планів багато, в здійснення деяких я не дуже вірю. Але знаю, що в них вірить моя сім’я.

А ще я знайшла багато однодумців в різних країнах світу. Деякі клієнти стали друзями. І це також надихає !
Тому – Let’s go @maisternia_magii! Феяч далі!

P.S. Син продовжує жити в Києві, відкрив свій бізнес, часто приїжджає додому, щоб повезти маму на суші, кожного дня дивиться мої сторіс та лайкає всі пости і каже, що є головним фанатом @maisternia_magii” – поділилася майстриня.

Детальніше: https://www.instagram.com/maisternia_magii/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *